Κοινωνία 0

Νέα Σμύρνη - Kωστής Μαραβέγιας: Εκτός από φασίστες, είστε και ηλίθιοι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέα Σμύρνη: «Το να δέρνεις απροκάλυπτα σε κοινή θέα το 2021, που όλοι κρατάνε από ένα κινητό, εκτός από φασίστα, σε κάνει και παντελώς ηλίθιο»

Αντιδράσεις και οργή προκάλεσε στην κοινή γνώμη ο άγριος ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο γνωστός μουσικός Κωστής Μαραβέγιας σχολίασε τον βίαιο ξυλοδαρμό μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Το να δέρνεις απροκάλυπτα σε κοινή θέα το 2021, που όλοι κρατάνε από ένα κινητό, εκτός από φασίστα, σε κάνει και παντελώς ηλίθιο» έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία