Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας καταγγελίας
O νέος μηνυτής, ο οποίος δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής, περιγράφει ότι γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη γειτονιά του σκηνοθέτη, κοντά στην πλατεία Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο

Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήναςσε βάρος του ήδη προφυλακισμένου, ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη.

Αυτή τη φορά ο καταγγέλλων περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από το σκηνοθέτη το 2018, όντας ενήλικος.

Σημειώνεται πως όταν η προκαταρκτική εξέταση θα έχει φτάσει στην ολοκλήρωσή της, η δικογραφία θα επιστρέψει στα χέρια εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη ή θα τη θέσει στο αρχείο. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή τη φορά οι αρχές να καλέσουν σε εξηγήσεις τον Δημήτρη Λιγνάδη, πριν αποφανθούν για το μέλλον της μήνυσης. Σε περίπτωση που απαγγελθούν κατηγορίες η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η ανακρίτρια, ώστε να ενσωματωθεί στη δική της έρευνα.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος μηνυτής, ο οποίος δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής, περιγράφει ότι γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη γειτονιά του σκηνοθέτη, κοντά στην πλατεία Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο.

Φέρεται να περιγράφει έναν παρόμοιο τρόπο προσέγγισης με εκείνον που έχουν καταθέσει στις αρχές οι άλλοι τρεις καταγγέλλοντες, ότι δηλαδή ο σκηνοθέτης τον πλησίασε και του πρότεινε να πάνε στο διαμέρισμά του.

Ο καταγγέλλων τον ακολούθησε και φέρεται να υποστηρίζει ότι τη δεύτερη φορά που τον επισκέφτηκε έπεσε θύμα βιασμού.

Κούγιας: «Κατασκεύασαν άλλη μία σκευωρία»

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια εμφανίζεται κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει άνδρα ή γυναίκα.

«Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά την κατάρρευση των 2 προηγουμένων καταγγελιών σε ουσιαστικό και νομικό επίπεδο τα ίδια κέντρα που κατασκεύασαν τις 2 προηγούμενες ψευδείς καταγγελίες και αντιλαμβανόμενοι οι ηθικοί αυτουργοί την κατάρρευση των σκευωριών τους κατασκεύασαν άλλη μια», δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη λίγη ώρα αφότου είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη νέας μήνυσης σε βάρος του εντολέα του.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Φροντιστήρια: Στον "αέρα" το άνοιγμά τους

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Πότε θα γίνουν προσλήψεις, πόσες αναμένονται

Σχολεία: Self-test, τηλεκπαίδευση και άνοιγμα φροντιστηρίων στον ορίζοντα

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις συντηρητών αρχαιοτήτων στην ΕΦΑ Πόλης
Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις συντηρητών αρχαιοτήτων στην ΕΦΑ Πόλης
Προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης...
Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις συντηρητών αρχαιοτήτων στην ΕΦΑ Πόλης