Άγγελος Συρίγος για Κουφοντίνα: Λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση
Σαφώς πρέπει να αποφύγουμε ηρωοποίηση ενός ανθρώπου που με με τον ίδιο παραλογισμό που διέπει όλη του τη ζωή, προσπαθεί να καταλήξει δημιουργώντας ένα ίνδαλμα για ένα τμήμα της νεολαίας. Όλα αυτά πρέπει να τά'χουμε κατά νου. Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση

Υπέρ της υποχρεωτικής σίτισης του Δημήτρη Κουφοντίνα τάχθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Αγγελος Συρίγος μιλώντας το πρωί στον Αντέννα.

Ο κ.Συρίγος ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Μιλάμε για έναν ακραίο άνθρωπο που επιλέγει μέσα από μια ακραία κίνηση να ηρωοποιηθεί. Ζητάει να μεταχθεί στον Κορυδαλλό, όμως οι βαρυποινίτες από 17 και μετά απομακρύνονται από εκεί. Επίσης υπάρχει πρόβλημα στον Κορυδαλλό από Δεκέμβριο λόγω κορονοϊού και δεν δέχονται μετατάξεις. Υπάρχουν δύο αντικειμενικά προβλήματα. Σαφώς κανένας δεν θέλει να έχει νεκρούς και πρέπει να αποφευχθεί η ηρωοποίηση του Κουφοντίνα την οποία επιδιώκει. Παράλληλα πρέπει να τηρούνται και οι νόμοι.

-Χρειάζεται ψυχραιμία σε αυτή την περίπτωση. Σαφώς πρέπει να αποφύγουμε την "ηρωοποίηση" ενός ανθρώπου που με με τον ίδιο παραλογισμό που διέπει όλη του τη ζωή, προσπαθεί να καταλήξει δημιουργώντας ένα ίνδαλμα για ένα τμήμα της νεολαίας. Όλα αυτά πρέπει να τά'χουμε κατά νου. Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση. Πως θα γίνει δε μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. 

-Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, για τη δημοκρατία όλοι οι πολίτες είναι ίδιοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα. Είναι παντελώς αδιάφορη η ιδεολογία του κρατουμένου. Οι νόμοι εφαρμόζονται το ίδιο για όλους. Απο 18/ 2 εχουν δοθεί όλα τα έγγραφα στον Κουφοντίνα και μπορεί να προσφύγει δικαστικά αλλά δεν το κάνει γιατί θέλει να έχει μια διακριτική μεταχείριση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα