Άγγελος Συρίγος για Κουφοντίνα: Λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση
Σαφώς πρέπει να αποφύγουμε ηρωοποίηση ενός ανθρώπου που με με τον ίδιο παραλογισμό που διέπει όλη του τη ζωή, προσπαθεί να καταλήξει δημιουργώντας ένα ίνδαλμα για ένα τμήμα της νεολαίας. Όλα αυτά πρέπει να τά'χουμε κατά νου. Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση

Υπέρ της υποχρεωτικής σίτισης του Δημήτρη Κουφοντίνα τάχθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Αγγελος Συρίγος μιλώντας το πρωί στον Αντέννα.

Ο κ.Συρίγος ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Μιλάμε για έναν ακραίο άνθρωπο που επιλέγει μέσα από μια ακραία κίνηση να ηρωοποιηθεί. Ζητάει να μεταχθεί στον Κορυδαλλό, όμως οι βαρυποινίτες από 17 και μετά απομακρύνονται από εκεί. Επίσης υπάρχει πρόβλημα στον Κορυδαλλό από Δεκέμβριο λόγω κορονοϊού και δεν δέχονται μετατάξεις. Υπάρχουν δύο αντικειμενικά προβλήματα. Σαφώς κανένας δεν θέλει να έχει νεκρούς και πρέπει να αποφευχθεί η ηρωοποίηση του Κουφοντίνα την οποία επιδιώκει. Παράλληλα πρέπει να τηρούνται και οι νόμοι.

-Χρειάζεται ψυχραιμία σε αυτή την περίπτωση. Σαφώς πρέπει να αποφύγουμε την "ηρωοποίηση" ενός ανθρώπου που με με τον ίδιο παραλογισμό που διέπει όλη του τη ζωή, προσπαθεί να καταλήξει δημιουργώντας ένα ίνδαλμα για ένα τμήμα της νεολαίας. Όλα αυτά πρέπει να τά'χουμε κατά νου. Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση. Πως θα γίνει δε μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. 

-Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, για τη δημοκρατία όλοι οι πολίτες είναι ίδιοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα. Είναι παντελώς αδιάφορη η ιδεολογία του κρατουμένου. Οι νόμοι εφαρμόζονται το ίδιο για όλους. Απο 18/ 2 εχουν δοθεί όλα τα έγγραφα στον Κουφοντίνα και μπορεί να προσφύγει δικαστικά αλλά δεν το κάνει γιατί θέλει να έχει μια διακριτική μεταχείριση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

campus
7,5 εκατομμύρια ευρώ σε υποτροφίες θα προσφέρει το Deree την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2024-25!
«Κανένας καλός φοιτητής δεν θα στερηθεί τις σπουδές του στο Deree για οικονομικούς λόγους» έχει δηλώσει ο πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου...
7,5 εκατομμύρια ευρώ σε υποτροφίες θα προσφέρει το Deree την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2024-25!