Άγγελος Συρίγος για Κουφοντίνα: Λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση
Σαφώς πρέπει να αποφύγουμε ηρωοποίηση ενός ανθρώπου που με με τον ίδιο παραλογισμό που διέπει όλη του τη ζωή, προσπαθεί να καταλήξει δημιουργώντας ένα ίνδαλμα για ένα τμήμα της νεολαίας. Όλα αυτά πρέπει να τά'χουμε κατά νου. Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση

Υπέρ της υποχρεωτικής σίτισης του Δημήτρη Κουφοντίνα τάχθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Αγγελος Συρίγος μιλώντας το πρωί στον Αντέννα.

Ο κ.Συρίγος ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Μιλάμε για έναν ακραίο άνθρωπο που επιλέγει μέσα από μια ακραία κίνηση να ηρωοποιηθεί. Ζητάει να μεταχθεί στον Κορυδαλλό, όμως οι βαρυποινίτες από 17 και μετά απομακρύνονται από εκεί. Επίσης υπάρχει πρόβλημα στον Κορυδαλλό από Δεκέμβριο λόγω κορονοϊού και δεν δέχονται μετατάξεις. Υπάρχουν δύο αντικειμενικά προβλήματα. Σαφώς κανένας δεν θέλει να έχει νεκρούς και πρέπει να αποφευχθεί η ηρωοποίηση του Κουφοντίνα την οποία επιδιώκει. Παράλληλα πρέπει να τηρούνται και οι νόμοι.

-Χρειάζεται ψυχραιμία σε αυτή την περίπτωση. Σαφώς πρέπει να αποφύγουμε την "ηρωοποίηση" ενός ανθρώπου που με με τον ίδιο παραλογισμό που διέπει όλη του τη ζωή, προσπαθεί να καταλήξει δημιουργώντας ένα ίνδαλμα για ένα τμήμα της νεολαίας. Όλα αυτά πρέπει να τά'χουμε κατά νου. Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι η υποχρεωτική σίτιση. Πως θα γίνει δε μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. 

-Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, για τη δημοκρατία όλοι οι πολίτες είναι ίδιοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα. Είναι παντελώς αδιάφορη η ιδεολογία του κρατουμένου. Οι νόμοι εφαρμόζονται το ίδιο για όλους. Απο 18/ 2 εχουν δοθεί όλα τα έγγραφα στον Κουφοντίνα και μπορεί να προσφύγει δικαστικά αλλά δεν το κάνει γιατί θέλει να έχει μια διακριτική μεταχείριση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαλοπουλα
Πώς να τεμαχίσετε σωστά τη γαλοπούλα για το γιορτινό τραπέζι
Με λίγη προετοιμασία, ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι και σταθερές κινήσεις, μπορείς να κόψεις τη γαλοπούλα σαν επαγγελματίας, χωρίς να τη διαλύσεις.
Πώς να τεμαχίσετε σωστά τη γαλοπούλα για το γιορτινό τραπέζι
καλαντα
Ποια κάλαντα τραγουδάμε τα Χριστούγεννα και ποια είναι η ιστορία τους
Τα Χριστούγεννα του 2025, όπως και κάθε χρονιά, τα παραδοσιακά κάλαντα θα πλημμυρίσουν γειτονιές και σπίτια, μεταφέροντας το μήνυμα της Γέννησης του...
Ποια κάλαντα τραγουδάμε τα Χριστούγεννα και ποια είναι η ιστορία τους
Αγρότες με τρακτέρ
«Παραμένουμε στον δρόμο» διαμηνύουν οι αγρότες: Ουρές χιλιομέτρων σε Κάστρο και Μαρτίνο
«Παραμένουμε στον δρόμο» διαμηνύουν οι αγρότες – «Η κυβέρνηση βρήκε πρόθυμους για να σπάσει τα μπλόκα»
«Παραμένουμε στον δρόμο» διαμηνύουν οι αγρότες: Ουρές χιλιομέτρων σε Κάστρο και Μαρτίνο