Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν επί μέρες σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Ο δημοσιογράφος παράλληλα με την Covid-19 είχε εμφανίσει και σηψαιμία.
O φίλος του, Γρηγόρης Βαλιανάτος, είχε ενημερώσει για την νοσηλεία του Θεοδωρόπουλου με ανάρτησή του στο facebook στις 7 Φεβρουαρίου.
«Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν», έγραψε.
Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2015 ο Τάσος Θεοδωρόπουλος είχε δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι ήταν φορέας του ιού HIV, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από το ζήτημα.
Υπήρξε επί χρόνια κριτικός κινηματογράφου και είχε συνεργαστεί με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά και εφημερίδες.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα
Φροντιστήρια: Στον "αέρα" το άνοιγμά τους
Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Πότε θα γίνουν προσλήψεις, πόσες αναμένονται
Σχολεία: Self-test, τηλεκπαίδευση και άνοιγμα φροντιστηρίων στον ορίζοντα
ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ