Thumbnail
«Μόλις διαβάσω την δικογραφία θα τοποθετηθώ δημόσια για την ανάληψη της υπεράσπισης του Λιγνάδη» 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς πληθαίνουν οι επίσημες και επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αρχικά αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, εξέπληξε τους πάντες με δηλώσεις του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου παρέλαβε τον πλήρη φάκελο της δικογραφίας.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα μελετήσει με προσοχή τον φάκελο της υπόθεσης και με δημόσια ανακοίνωσή του θα ενημερώσει επισήμως για το αν θα αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για κακοποίηση και βιασμό ανηλίκων.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη.

Θέλω να σας πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας
Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Γενναδίου, δίδαξαν στους Ιταλούς συμμαθητές τους, Ελληνική μαγειρική, Ελληνική γλώσσα καθώς και Ελληνικούς...
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας