Κουφοντίνας: Παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας - 65 προσαγωγές
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αλληλέγγυοι για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα - Περίπου 65 προσαγωγές από την αστυνομία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το πρωί 60-70 άτομα για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι συγκεντρωμένοι ανήρτησαν πανό και πέταξαν φέιγ βολάν. «Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας από αλληλέγγυους και αλληλέγγυες στον Δ. Κουφοντίνα. Νίκη στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα» έγραψαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή όλων όσοι συμμετείχαν στην παρέμβαση. Και οι 65 περίπου προσαχθέντες θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Στην Εντατική ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται από σήμερα, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά από πολυήμερη απεργία πείνας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» εισήχθη για νοσηλεία στις 25 Ιανουαρίου, και ενώ είχε ξεκινήσει απεργία πείνας στις 8 του ίδιου μήνα.

Μόλις το Σαββατοκύριακο είχε δεχτεί την επίσκεψη της δικηγόρου του, Ιωάννας Κούρτοβικ, που παρουσίασε μια πολύ άσχημη κατάσταση του εντολέα της, που με το ζόρι μπορούσε να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η λύση της ΜΕθ ήταν το επόμενο βήμα, όσο δηλώνει ότι δεν υποχωρεί, εωσότου ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταγωγή στον Κορυδαλλό. Το μόνο που είχε δεχτεί μέχρι τώρα, ήταν φυσιολογικός ορός και η συζήτηση που είχε με τη συνήγορό του ήταν ότι δε θα δεχτεί καμία πράξη υποχρεωτικής σίτισης από τους ιατρούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας
Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Γενναδίου, δίδαξαν στους Ιταλούς συμμαθητές τους, Ελληνική μαγειρική, Ελληνική γλώσσα καθώς και Ελληνικούς...
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας