Μπουρδούμης
«Βολές» κατά της υπ. Πολιτισμού εκτόξευσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σχετικά με τη δήλωσή της πως γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγο καιρό πριν τον διορισμό του στο Εθνικό Θέατρο, καθ' υπόδειξη του ίδιου του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «μείζον πολιτικό σκάνδαλο»

«Βολές» κατά της υπ. Πολιτισμού εκτόξευσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σχετικά με τη δήλωσή της πως γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγο καιρό πριν τον διορισμό του στο Εθνικό Θέατρο, καθ' υπόδειξη του ίδιου του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «μείζον πολιτικό σκάνδαλο».

«Ψεύδεστε κυρία Μενδώνη. Φρικτά όμως. Ψεύδεστε μες τα μούτρα μας και είναι ωραίο τώρα αυτό; Ισχυρίζεστε πως γνωρίσατε τον Λιγνάδη τρεις μέρες πριν σας πει ο Μητσοτάκης να τον βάλετε διευθυντή του Εθνικού. Όμως ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, με κείμενο στα ΝΕΑ γράφει πως την περίοδο 2012-13 που ήταν πρόεδρος του Δ.Σ, του Εθνικού και διευθυντής της δραματικής σχολής απομάκρυνε τον καθηγητή Λιγνάδη γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του», γράφει συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην πρώτη από τις τρεις αναρτήσεις του και συνεχίζει:

«Γράφει ο Γεωργουσόπουλος "Δεν ανανέωσα τη σύμβαση του (Λιγνάδη) γιατί από τότε ακούγονταν διάφορα για την συμπεριφορά του. Δεν ήταν η αρμόζουσα απέναντι στους σπουδαστές, κάτι που όπως πληροφορήθηκα είχε συμβεί και στην σχολή του Δελλή (Ίασμος) στην οποία επίσης δίδασκε"

Εσείς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (2012-2013) ήσασταν Γ.Γ. Πολιτισμού

Δύο τινά συμβαίνουν λοιπόν: ή τα γνωρίζατε όλα αυτά και συνειδητά συγκαλύψατε τον Λιγνάδη όταν σας έβαλε ο Μητσοτάκης να τον διορίσετε στο Εθνικό ή δεν γνωρίζετε ότι τον απέπεμψε ο Γεωργουσόπουλος για ανάρμοστη συμπεριφορά, οπότε υπήρξατε ανεπαρκέστατη Γ.Γ. ή το ένα ή το άλλο κ. Μενδώνη.

Τρίτο δεν υπάρχει. ή μάλλον υπάρχει:

Αν τα γνώριζε όλα και ο πρωθυπουργός και παρά ταύτα τον έβαλε διευθυντή και καθηγητή των παιδιών στο Εθνικό.

Απ' όπου και αν το πιάσεις μιλάμε για μείζον πολιτικό σκάνδαλο».

mpourdoumis.jpg
Μπουρδούμης - Μενδώνη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα