Ηλεκτρικός
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο τμήμα Πειραιάς-Ν. Ιωνία διεξάγονται τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του μετρό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού (γραμμή 1 του μετρό) στο τμήμα Πειραιάς - Νέα Ιωνία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Παραμένει εκτός λειτουργίας το τμήμα Ν. Ιωνία-Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται πως κανονικά λειτουργούν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό, εκτός από το τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με τους επιβάτες να μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του προαστιακού.

Επίσης, πλήρως έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και τα δρομολόγια εκτελούνται μέχρι το Σύνταγμα.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλη την Αττική, λεωφορεία και τρόλεϊ από τα ξημερώματα δεν εκτελούν δρομολόγια με τον στόλο των οχημάτων να βρίσκεται στα αμαξοστάσια και να παραμένει σε ετοιμότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ καθώς και με τα ΚΤΕΛ Αττικής, γίνονται συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας των μαζικής μεταφοράς, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διωξεις
Ένωση Διευθυντών: «Κουλτούρα φόβου» στα σχολεία από το μπαράζ πειθαρχικών ελέγχων και ΕΔΕ
«Βιομηχανία» ΕΔΕ ακόμα και για ανώνυμες καταγγελίες καταγγέλλουν οι Διευθυντές των σχολείων
Ένωση Διευθυντών: «Κουλτούρα φόβου» στα σχολεία από το μπαράζ πειθαρχικών ελέγχων και ΕΔΕ
Η Μαρία Καρυστιανού με φόντο το λογότυπο του κόμματός της «Ελπίδα»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»
Μαρία Καρυστιανού: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δοκιμαστεί, είναι επαγγελματίας πολιτικός, το "όχι" το έκανε "ναι"»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»
απθ
ΑΠΘ: «Αναβρασμός» στην Έρευνα μετά την αύξηση της παρακράτησης του ΕΛΚΕ
Αντίθετα τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης που καταγγέλλουν «κρυφή φορολόγηση» και επικοινωνιακές σπατάλες
ΑΠΘ: «Αναβρασμός» στην Έρευνα μετά την αύξηση της παρακράτησης του ΕΛΚΕ