Κορονοϊός - Μεταλλάξεις: Διπλή μάσκα και στα παιδιά
Τη χρησιμότητα της διπλής μάσκας για την αντιμετώπισε του κορονοϊού, τόνισε η καθηγήτρια Ιατρικής του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού, σημειώνοντας ότι είναι ένα μέτρο που αφορά και τα παιδιά

Τη χρησιμότητα της διπλής μάσκας για την προστασία από τον κορονοϊότόνισε η καθηγήτρια Ιατρικής του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού, σημειώνοντας ότι είναι ένα μέτρο που αφορά και τα παιδιά.

Συγκεκριμένα οι κ. Λίνου δήλωσε πως «οι μεταλλάξεις κάνουν τον κορονοϊό πιο μεταδοτικό και καλό θα είναι να φοράμε διπλή μάσκα κυρίως στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα σούπερ μάρκετ καθώς έτσι πολλαπλασιάζουμε την προστασία μας, πράγμα που αφορά και τα παιδιά».

«Όλο και περισσότεροι επιστήμονες αναφέρουν τη χρησιμότητά της, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε κλειστούς χώρους», συνέχισε.

Παράλληλα εμφανίστηκε ανήσυχη για την διασπορά των μεταλλάξεων του κορονοϊού στον πληθυσμό ενώ υπογράμμισε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 ξανά την ανάγκη διενέργειας περισσότερων τεστ ώστε να ξέρουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την έκταση της διασποράς των μεταλλάξεων. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα