thessaloniki epeisodia
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επεισόδια σημειώνονται στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες, που εναντιώνονται στο άρθρο 8 του νομοσχεδίου του Θ. Λιβάνιου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ, οι οποίοι προχώρησαν με χρήση δακρυγόνων. «Βροχή» έπεσαν οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συγκέντρωση αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες από εκατοντάδες άτομα, στην περιοχή της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη.

 Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Οδηγία για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων (AVMSD) «οι υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων επικοινωνίας δεν πρέπει να περιλαμβάνουν υποκίνηση βίας ή μίσους που απευθύνεται σε ομάδες ή σε μέλη ομάδας που βασίζονται σε διακρίσεις λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, εθνικής ή κοινωνικής προέλευσης, γενετικών χαρακτηριστικών, γλώσσας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, πολιτικής ή οποιασδήποτε άλλης γνώμης, ιδιότητας μέλους εθνικής μειονότητας, περιουσίας, γέννησης, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή εθνικότητας σύμφωνα με το Άρθρο 21 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Η δημόσια πρόκληση για διάπραξη τρομοκρατικού εγκλήματος απαγορεύεται επίσης».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Νέα Αριστερά ο Φερχάτ Οζγκιούρ
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
«Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους» η απάντηση της Νέας Αριστεράς, κίνδυνος διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
Μάο Τσετούνγκ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα
Πολιτική εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση, ΣΗΜΑ, Σάββατο 16/5, 7:30 μμ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα