take away
Από αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, απαγορεύεται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική το take away - Κανονικά τις καθημερινές

LockdownUpdate: Μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε στην κυβέρνηση, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απέσυρε τελικά το μέτρο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό:

Από αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής το take away από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων.

Η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take away απαγορεύεται και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα.

Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.

Κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυμναστική
Πόση γυμναστική χρειάζεστε μετά τα 40;
Με τη σωστή συχνότητα άσκησης και έξυπνη προπόνηση, μπορείτε να κρατήσετε το σώμα σας δυνατό, λειτουργικό και ενεργό για πολλά χρόνια.
Πόση γυμναστική χρειάζεστε μετά τα 40;
Κακοκαιρία Byron
Κακοκαιρία Byron – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: «Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή...»
Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός σε Αττική, Πελοπόννησο και Κυκλάδες – Έκτακτα μέτρα και προειδοποιήσεις
Κακοκαιρία Byron – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: «Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή...»