προσλήψεις ΑΣΕΠ πολεμικό ναυτικό
Νέες μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις για τις νέες μόνιμες προσλήψεις στο πολεμικό ναυτικό.

Η νέα προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στον ΑΣΕΠ ονομάζεται 1Κ/2021 και ορίζει πως η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει χίζει στις 12 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 1 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η προκήρυξη αφορά την Πλήρωση  με σειρά προτεραιότητας εξήντα οκτώ (68) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας). 

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής

Πως μοριοδοτείστε άμεσα έως τις αιτήσεις

Σύμφωνα με την προκήρυξη ο ενδιαφερόμενος που θέλει να καταθέσει τα χαρτιά του μπορεί να λάβει μοριοδοτηση με Πιστοποίηση Ξένων Γλωσσών και συγκεκριμένα  με Πιστοποίηση Αγγλικών

Η προκήρυξη ορίζει πως:

Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (C2): 70 μόρια

Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας (C1): 50 μόρια

Καλή γνώση ξένης γλώσσας (Β2): 30 μόρια

Ποια είναι η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening;

Όπως θα δείτε και στο Παράρτημα Δ' η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει η GoLearn σε όλη την Ελλάδα χρειάζεται εξετάσεις μόνο σε Reading - Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά)

Οι εξετάσεις (56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων) γίνονται εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα από το σπίτι σας και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή!με τηλεπιτήρηση.

Μπορείτε άμεσα να δώσετε εξετάσεις και να προλάβετε να πάρετε την μοριοδότηση

Το τεστ είναι διαβαθμισμένο που σημαίνει πως μπορείτε να λάβετε από Β2 έως και C2 και μπορείτε να δώσετε εξετάσεις όποτε θέλετε εσείς (γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα)

Χρησιμοποιώντας αυτό το εκπτωτικό κουπόνι asep_coupon_175 σε αυτή την φόρμα ΕΔΩ μπορείτε να λάβετε και την μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών και το Υλικό Προετοιμασίας ΔΩΡΕΑΝ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ GOLEARN

Εδώ μπορείτε να δείτε και την προκήρυξη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα