mpountouris
«Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα», ισχυρίζεται ο Τάσος Μπουντούρης - Ο παράγοντας «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης», διατείνεται

Σε νέες απαράδεκτες και άθλιες δηλώσεις προέβη σήμερα ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ θύμα τον φερόμενο βιαστή μάλιστα απεφάνθη πως δεν υφίσταται καν βιασμός!

Ο Τάσος Μπουντούρης μετά εμετικά και σεξιστικά του σχόλια τον περασμένο Νοέμβριο, για τα οποία άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στο μαγαζί του, εμφανίστηκε σήμερα ταραγμένος για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους παράγοντες παρά τις καταγγελίες.

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, ο Μπουντούρης δυσανασχέτησε στη δήλωση της παρουσιάστριας ότι η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου αφορά βιασμό, δηλώνοντας ανερυθρίαστα ότι η Σοφία Μπεκατώρου «πήρε πίσω το βιασμό, κακώς το συζητάμε, άλλα προβλήματα έχουν οι ολυμπιονίκες».

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον παράγοντα και φερόμενο βιαστή της κ. Μπεκατώρου, για τον οποίο δήλωσε ότι «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης», ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει βιασμό. «Πού υπάρχει βία όταν της είπε γλυκά λόγια και άνοιξε την πόρτα μόνη της;», διερωτήθηκε.

Ο πρώην ολυμπιονίκης προσβάλλοντας κατάφωρα όσους ανθρώπους έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση δήλωσε: «Αν η Σοφία έβαζε μία φωνή δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα».

Ο Τάσος Μπουντούρης αποδοκίμασε την απόφαση Αυγενάκη να αναστείλει τη χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας μην κατανοώντας το μέγεθος του προβλήματος και δήλωσε: «εγώ είμαι πιο δεξιός από τον πρωθυπουργό και τον Αυγενάκη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

classroom_843785861_0.jpg
Δημογραφική κατάρρευση στην ύπαιθρο - Λουκέτο σε 38 σχολεία της Ηπείρου από το Σεπτέμβριο
Δραματική η μείωση του μαθητικού πληθυσμού – Σε αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σε όλη την Περιφέρεια για το 2025-2026
Δημογραφική κατάρρευση στην ύπαιθρο - Λουκέτο σε 38 σχολεία της Ηπείρου από το Σεπτέμβριο
jet_ski
Καβάλα: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας 11χρονο παιδί μετά από πτώση με jet ski
Το παιδί έπεσε στη θάλασσα λόγω κυματισμού και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης – Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη για σωματική βλάβη...
Καβάλα: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας 11χρονο παιδί μετά από πτώση με jet ski
σκυλάκι
Η συγκινητική επιστροφή του Bam Bam: Ο κλεμμένος σκύλος υπηρεσίας ξαναγύρισε στα χέρια του τυφλού του φίλου
Μετά από πάνω από δύο μήνες αγωνίας και απελπισίας, ο Bam Bam επανενώθηκε με τον Angel Santiago, προσφέροντάς του ξανά φως και ασφάλεια.
Η συγκινητική επιστροφή του Bam Bam: Ο κλεμμένος σκύλος υπηρεσίας ξαναγύρισε στα χέρια του τυφλού του φίλου