mpountouris
«Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα», ισχυρίζεται ο Τάσος Μπουντούρης - Ο παράγοντας «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης», διατείνεται

Σε νέες απαράδεκτες και άθλιες δηλώσεις προέβη σήμερα ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ θύμα τον φερόμενο βιαστή μάλιστα απεφάνθη πως δεν υφίσταται καν βιασμός!

Ο Τάσος Μπουντούρης μετά εμετικά και σεξιστικά του σχόλια τον περασμένο Νοέμβριο, για τα οποία άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στο μαγαζί του, εμφανίστηκε σήμερα ταραγμένος για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους παράγοντες παρά τις καταγγελίες.

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, ο Μπουντούρης δυσανασχέτησε στη δήλωση της παρουσιάστριας ότι η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου αφορά βιασμό, δηλώνοντας ανερυθρίαστα ότι η Σοφία Μπεκατώρου «πήρε πίσω το βιασμό, κακώς το συζητάμε, άλλα προβλήματα έχουν οι ολυμπιονίκες».

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον παράγοντα και φερόμενο βιαστή της κ. Μπεκατώρου, για τον οποίο δήλωσε ότι «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης», ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει βιασμό. «Πού υπάρχει βία όταν της είπε γλυκά λόγια και άνοιξε την πόρτα μόνη της;», διερωτήθηκε.

Ο πρώην ολυμπιονίκης προσβάλλοντας κατάφωρα όσους ανθρώπους έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση δήλωσε: «Αν η Σοφία έβαζε μία φωνή δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα».

Ο Τάσος Μπουντούρης αποδοκίμασε την απόφαση Αυγενάκη να αναστείλει τη χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας μην κατανοώντας το μέγεθος του προβλήματος και δήλωσε: «εγώ είμαι πιο δεξιός από τον πρωθυπουργό και τον Αυγενάκη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΦΚΑ, συντάξεις
ΕΦΚΑ: Γιατί χιλιάδες γονείς συνταξιούχοι χάνουν τις φοροελαφρύνσεις
Στον αέρα η νέα φορολογική κλίμακα για χιλιάδες συνταξιούχους - Πώς το ψηφιακό έλλειμμα του ΕΦΚΑ «καταπίνει» τις ελαφρύνσεις
ΕΦΚΑ: Γιατί χιλιάδες γονείς συνταξιούχοι χάνουν τις φοροελαφρύνσεις
εκλογές, κάλπη, δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση GPO: 1 στους 5 «ψηφίζει» Καρυστιανού – Κερδίζει έδαφος το κόμμα Τσίπρα
Διψήφια η υπεροχή της ΝΔ παρά τις απώλειες, «βουτιά» για το ΠΑΣΟΚ – Η δυναμική της Μαρίας Καρυστιανού αλλάζει τις ισορροπίες
Δημοσκόπηση GPO: 1 στους 5 «ψηφίζει» Καρυστιανού – Κερδίζει έδαφος το κόμμα Τσίπρα