mpountouris
«Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα», ισχυρίζεται ο Τάσος Μπουντούρης - Ο παράγοντας «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης», διατείνεται

Σε νέες απαράδεκτες και άθλιες δηλώσεις προέβη σήμερα ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ θύμα τον φερόμενο βιαστή μάλιστα απεφάνθη πως δεν υφίσταται καν βιασμός!

Ο Τάσος Μπουντούρης μετά εμετικά και σεξιστικά του σχόλια τον περασμένο Νοέμβριο, για τα οποία άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στο μαγαζί του, εμφανίστηκε σήμερα ταραγμένος για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους παράγοντες παρά τις καταγγελίες.

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, ο Μπουντούρης δυσανασχέτησε στη δήλωση της παρουσιάστριας ότι η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου αφορά βιασμό, δηλώνοντας ανερυθρίαστα ότι η Σοφία Μπεκατώρου «πήρε πίσω το βιασμό, κακώς το συζητάμε, άλλα προβλήματα έχουν οι ολυμπιονίκες».

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον παράγοντα και φερόμενο βιαστή της κ. Μπεκατώρου, για τον οποίο δήλωσε ότι «έχει προσφέρει τεράστιο έργο και είναι και οικογενειάρχης», ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει βιασμό. «Πού υπάρχει βία όταν της είπε γλυκά λόγια και άνοιξε την πόρτα μόνη της;», διερωτήθηκε.

Ο πρώην ολυμπιονίκης προσβάλλοντας κατάφωρα όσους ανθρώπους έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση δήλωσε: «Αν η Σοφία έβαζε μία φωνή δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Είναι δύο τα θύματα».

Ο Τάσος Μπουντούρης αποδοκίμασε την απόφαση Αυγενάκη να αναστείλει τη χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας μην κατανοώντας το μέγεθος του προβλήματος και δήλωσε: «εγώ είμαι πιο δεξιός από τον πρωθυπουργό και τον Αυγενάκη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

spoudes.jpg
Νέα πλατφόρμα ενώνει τις ελληνικές σπουδές σε όλο τον κόσμο
Η πρωτοβουλία της Study in Greece χαρτογραφεί εκατοντάδες προγράμματα ελληνικών σπουδών και ενισχύει τη διεθνή παρουσία των ελληνικών πανεπιστημίων
Νέα πλατφόρμα ενώνει τις ελληνικές σπουδές σε όλο τον κόσμο
παπαιωαννου
Δηλώσεις Νίκου Παπαιωάννου στο Alfavita: «Θεσμική δικαιοσύνη για 400.000 αποφοίτους ΤΕΙ – Κλείνει μια εκκρεμότητα ετών»
«Με τη ρύθμιση που καταθέσαμε, προχωράμε σε μια ουσιαστική πρωτοβουλία που κλείνει μια εκκρεμότητα πολλών ετών για εκατοντάδες χιλιάδες αποφοίτους...
Δηλώσεις Νίκου Παπαιωάννου στο Alfavita: «Θεσμική δικαιοσύνη για 400.000 αποφοίτους ΤΕΙ – Κλείνει μια εκκρεμότητα ετών»
Σε απεργία οι γιατροί
Μεγάλη πανελλαδική απεργία αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου – Όλα τα αιτήματα
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί γιατροί με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας
Μεγάλη πανελλαδική απεργία αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου – Όλα τα αιτήματα