Αδέλφια Βαρουξή
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Αστείο» στην ελληνική τηλεόραση: Σεξουαλική παραπλάνηση και εξευτελισμός

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλούν οι ομολογίες των αδελφών Βαρουξή, που έγιναν γνωστοί από το Big Brother, πως συνευρέθηκαν διαδοχικά με μια κοπέλα, που νόμιζε ότι βρισκόταν με το ίδιο πρόσωπο. Πρόκειται για τους δύο άνδρες, στους οποίους ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε κάνει το απαράδεκτο σχόλιο πως θέλει «να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», χωρίς να αντιδράσουν σε όσα ακούνε.

Η παραδοχή έγινε σε μεσημεριανή εκπομπή του Star, όταν οι παρουσιαστές έκαναν σχετική ερώτηση.

Μάλιστα, για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ο Παναγιώτης Βαρουξής έσπευσε να διευκρινίσει ότι... δεν ήταν σχέση, λες και η αξιοπρέπεια μιας γυναίκας μετριέται από το αν διατηρεί περιστασιακή ή μόνιμη επαφή με έναν άνδρα.

Σε μια προσπάθεια να σώσει την κατάσταση ο Κρατερός Κατσούλης πρότεινε «να κλείσει» το θέμα, ωστόσο η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε με νόημα «αν είναι ίδιοι παντού».

Χωρίς συναίνεση...

Από το περιεχόμενο των απαντήσεων, γίνεται σαφές ότι δεν υπήρχε συναίνεση στη συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη.

Όσες «ανάλαφρες» ερωτήσεις και αν κάνουν οι παρουσιαστές, για μια ακόμα φορά η ελληνική τηλεόραση επιλέγει να υποβαθμίσει συνειδητά κακοποιητικές, μη συναινετικές συμπεριφορές. Υπενθυμίζεται χαρακτηριστικά και η περίπτωση της σεξουαλικής επίθεσης στο ΑΠΘ και τον σχολιασμό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα με όρους γυμνασιακού «χαβαλέ».

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει, επί της ουσίας και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πλευρά των αδελφών, καθώς ο Χ. Βαρουξής αναφέρει ότι η κοπέλα «θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε». Με λίγα λόγια, η συναίνεση υπήρχε μόνο στο επίπεδο της... εικασίας των αδελφών.

Ανάρτηση Βαρουξή

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές
Εκπαιδευτικοί: Αντιδράσεις για τον περιορισμό του ολοήμερου σχολείου
Οι μαθητές αντιμετωπίζονται ως και κόστος, όταν σχεδόν 2 δις ευρώ του ΕΣΠΑ οδηγούνται στην πολεμική οικονομία
Εκπαιδευτικοί: Αντιδράσεις για τον περιορισμό του ολοήμερου σχολείου
Κουφονικολάκου
Κουφονικολάκου: Συνειδητή επιλογή με πλούσιες νοηματοδοτήσεις το όνομα ΕΛΑΣ
Η εκπρόσωπος τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έδωσε την πρώτη συνέντευξη σχετικά με τον νέο πολιτικό φορέα
Κουφονικολάκου: Συνειδητή επιλογή με πλούσιες νοηματοδοτήσεις το όνομα ΕΛΑΣ