mitera anilikon metro
«Έκανε τον τραμπούκο μέσα στο βαγόνι, τους έλεγε "βγείτε και θα σας φτιάξω κωλόπαιδα", έβρισε το σπίτι τους και χτύπησε τον έναν», υποστηρίζει η μητέρα των ανήλικων για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Τα παιδιά της προκλήθηκαν από το θύμα, υποστηρίζει η μητέρα των δύο ανήλικων αδελφών που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια, μιλώντας για πρώτη φορά μετά το αποτρόπαιο περιστατικό και τη σύλληψη των νεαρών.

Η μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου που βρίσκονται υπό κράτηση από την περασμένη Παρασκευή, έκανε λόγο για «κατακρεούργηση» της δημόσιας εικόνας των δύο παιδιών και της οικογένειας, είπε πως θα σταθεί στο πλευρό του σταθμάρχη και σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο τον κατηγόρησε για τη στάση του πριν δεχτεί την επίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έκανε τον τραμπούκο μέσα στο βαγόνι, τους έλεγε "βγείτε και θα σας φτιάξω κωλόπαιδα", έβρισε το σπίτι τους και χτύπησε τον έναν»:

«Η αλήθεια θα βγει. Αυτό παλεύω. Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα αυτά που μου είπαν. Αποδεικνύονται σιγά-σιγά και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ξέρω τι παιδιά έχω γι' αυτό και παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και να βγει να πει την αλήθεια. Εγώ σαν μάνα ζητάω συγγνώμη για τα παιδιά μου, αλλά τα παιδιά μου οδηγήθηκαν κατόπιν απειλής, bullying, μπουκέτου του κυρίου. Έριξε μπουκέτο στον μεγάλο. Κορόιδευε για τα σιδεράκια που φόραγε. Τα προκαλούσε. Είχε το χέρι στην τσέπη του, απειλώντας πως κάτι έχει μέσα στην τσέπη του. Συνέχεια έκανε τον τραμπούκο μέσα στο βαγόνι, τους έλεγε "βγείτε και θα σας φτιάξω κωλόπαιδα", έβρισε το σπίτι τους. Τα παιδιά μου δεν είχαν αντιδράσει καθόλου. Κατέβηκαν στην Ομόνοια να πάρουν τον συρμό, γιατί είχαν πανικοβληθεί και χάσανε που ήθελαν να κατέβουν στην Αττική. Δεν λέω κανένα ψέμα. Προσπαθούμε να τα αποδείξουμε όλα αυτά. Να βγει ο κύριος και να αναλογιστεί τις ευθύνες του», δήλωσε στην κάμερα του MEGA η μητέρα των δύο ανηλίκων, η οποία απολογήθηκε μεν για την πράξη τους, ωστόσο, υποστήριξε ζήτησε από τον σταθμάρχη «να αναλογιστεί τι τους έχει κάνει».

«Εγώ ζητώ συγγνώμη. Θα του σταθώ σε ό,τι έχει. Δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι αυτή τη στιγμή. Ας αναλογιστεί τι έχει κάνει σε αυτή την οικογένεια, σε αυτά τα παιδιά, στο μέλλον τους, γιατί ήθελε να το παίξει τραμπούκος εν ώρα υπηρεσίας. Εγώ τα παιδιά μου θα τα στηρίξω μέχρι τέλους. Ξέρω τι παιδιά έχω. Αν είχα αλήτες θα ήμουν η πρώτη που θα είχα πει τέλος. Μπείτε μέσα και δεν με ενδιαφέρει. Το ξέρω ότι πουλάει όλο αυτό. Αλλά είμαστε δύο αξιοπρεπέστατες οικογένειες και θα στηρίξουμε τα παιδιά μας μέχρι τέλος. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια. Εγώ θα σταθώ σε αυτόν τον κύριο. Το πρώτο που ήθελα να μάθω ήταν ότι είναι καλά».

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και ένας Ειδικός Φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, γνώριζε την πράξη των νεαρών και δεν ενημέρωσε τις αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
Εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
paidia glossa
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα λέξεις με ελληνική ρίζα, που κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές