Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης βρέφους στη Θεσσαλονίκη.
Το βρέφος φέρεται να υπέστη απόφραξη αεραγωγού μετά από κατάπωση ξένου σώματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, το βρέφος, 16 μηνών, βρισκόταν με τον παππού του εντός διαμερίσματος, στην περιοχή της πλατείας Τερψιθέας, το μεσημέρι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.
Το μωρό κατάπιε κάποιο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός του, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να χάσει τις αισθήσεις του.

Διακομιδή του βρέφους στο νοσοκομείο
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα η ΕΛ.ΑΣ. έστησε επιχείρηση για τη διευκόλυνση της άμεσης διακομιδής του βρέφους στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, το οποίο και εφημερεύει.
Άγνωστη παραμένει αυτή την ώρα η κατάσταση της υγείας του βρέφους, αλλά και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom