ερτ
Η ΕΡΤ ετοιμάζει ένα νέο αθλητικό site, που θα κάνει «ποδαρικό» τον Φεβρουάριο

Από 1η Φεβρουαρίου η ΕΡΤ θα αποκτήσει το δικό της αθλητικό site. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, τεχνικού τύπου προς το παρόν, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα αναλάβει τη διεύθυνσή του. Αυτό θα γίνει μετά από αξιολόγηση που θα προηγηθεί. Σημειώνεται πως η Διεύθυνση Αθλητικού Προγράμματος αποτελείται από 100 άτομα περίπου.. και Διευθυντής της είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον σχεδιασμό της ΕΡΤ όλα αλλάζουν στο αθλητικό τμήμα. Από τη νέα χρονιά θα αναδιαρθρωθεί η λίστα των αρχισυντακτών, οι παρουσιαστές θα αξιολογηθούν από το μηδέν και θα αλλάξει και η λογική των αθλητικών δελτίων ειδήσεων. Θέλουν, λένε, να υπάρχει καλή συνεργασία του Τμήματος Ειδήσεων και του Τμήματος Εκπομπών με την ΕΡΑ Σπορ.

Το ERTSPORTS ως γνωστόν από ελεύθερο κανάλι το υποβίβασαν σε web, αποκλειστικά στο internet με τη μερίδα του λέοντος στις αθλητικές μεταδόσεις της «κλασικής» τηλεόρασης να παίρνει πλέον η ΕΡΤ3 (η οποία αναβαθμίστηκε σε HD).

Πηγή: e-tetradio

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αίτησης για την κάλυψη 125 θέσεων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις