Έ. Ακρίτα: Παραιτήθηκε από τα Νέα μετά το «κόψιμο» του κειμένου
Επιστολή παραίτησης υπέβαλε η Έλενα Ακρίτα στη διεύθυνση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»

Την παραίτησή της στη διεύθυνση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» υπέβαλε η Έλενα Ακρίτα μετά τη μη δημοσίευση του κειμένου της στο φύλλο του Σαββάτου.

Όπως γννωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στο facebook, η υποβολή παραίτησης έγινε χθες και μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook:

«Χτες το πρωί έστειλα επιστολή παραίτησης στον κ. Γιώργο Μαντέλα διευθυντή των Νέων. Ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή, δεν έχει καν απαντηθεί. 

‘Γείτονες’ συνάδελφοι μού λεν πώς στην εφημεριδα δεν περίμεναν να δημοσιοποιήσω το λογοκριμένο κείμενο. Πίστευαν ότι θα το αφήσω να περάσει έτσι και θα συνεχίσω κανονικά κάθε Σάββατο, σαν να μην τρέχει τίποτα. 

‘Γείτονες’ μού λένε επίσης ότι υπάρχουν εντάσεις και διχογνωμίες (για να το θέσω κομψά) πάνω στο θέμα μου. 

Όμως, επειδή, ως δημοσιογράφος έχω μάθει να μην στηρίζομαι σε μαρτυρίες ‘γειτόνων’, δεν θα επεκταθώ. Έτσι κι αλλιώς, την απόφαση μου την έχω πάρει. 

Στα Νέα ξεκίνησα πριν είκοσι χρόνια με διευθυντή τον Λέοντα Καραπαναγιώτη κι αποχωρώ με σύμβουλο έκδοσης τον Γιώργο Παπαχρήστο.  Ας είναι. Εγώ φοράω τα κόκκινα γοβάκια μου και κλείνω με δύναμη την πόρτα πίσω μου. Την αγάπη μου στους συναδέλφους μου που παραμένουν.

Υ. Γ. Δεν παραιτούμαι για να πολιτευτώ όπως λένε άλλοι ‘γειτονες’. Αν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική, δεν θα πέταγα 25.000 ευρώ το μήνα όταν πέρσι μου πρότειναν να γίνω ευρωβουλευτής κι αρνήθηκα. 

Έλενα Ακρίτα, 13 Δεκεμβρίου 2020».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekab-1_8.jpg
Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός σε σφοδρό τροχαίο, εκτινάχθηκε από το κάθισμα
Ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εκτινάχθηκε από το όχημα και κατέληξε στο οδόστρωμα μετά τη σφοδρή σύγκρουση
Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός σε σφοδρό τροχαίο, εκτινάχθηκε από το κάθισμα
Νίκος Φαραντούρης
Σε «πράσινα» μονοπάτια ο Φαραντούρης: Δίνει το «παρών» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Η προσέγγιση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ περνά από τα θεματικά τραπέζια του Συνεδρίου
Σε «πράσινα» μονοπάτια ο Φαραντούρης: Δίνει το «παρών» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Άνδρας σε απόγνωση, χρήματα στο παρασκήνιο
Mισθολόγιο: Τι αύξηση θα έπρεπε να πάρουν οι εκπαιδευτικοί τον Απρίλη;
Τι αύξηση θα έπρεπε να πάρουν οι εκπαιδευτικοί τον Απρίλη για να αναπληρώσουν όσα έχασαν από την ακρίβεια την τελευταία 7ετία;
Mισθολόγιο: Τι αύξηση θα έπρεπε να πάρουν οι εκπαιδευτικοί τον Απρίλη;