Μετρό: Κλείνουν έξι σταθμοί την Κυριακή λόγω Γρηγορόπουλου
Μέτρα της αστυνομίας για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Κλειστοί θα παραμείνουν έξι σταθμοί του μετρό την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, την ημέρα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται χωρίς στάση από τους σταθμούς Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι και Βικτώρια.

Σημειώνεται πως συρμοί του τραμ θα διέρχονται κανονικά από τους σταθμούς.

Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

Άλλωστε, σε ισχύ με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ έχει τεθεί η απαγόρευση συναθροίσεων για τις 6 Δεκεμβρίου.

«Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020» επισημαίνει η διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Εκπαιδευτικοί και γιατροί τίμησαν τη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου 

Εκπαιδευτικοί και ιατροί έδωσαν το «παρών» στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, καθώς την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται 12 χρόνια από την ημέρα που έπεσε νεκρός από πυροβολισμό του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Στις δηλώσεις τους, υπενθύμισαν την κρατική δολοφονία του 14χρονου μαθητή και κάλεσαν τον λαό σε αγώνα για Ψωμί, Παιδεία, Υγεία, Ελευθερία.

https://www.facebook.com/ada.paraforou/posts/3662688680418601

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Εκκλησιαστικά, Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία
Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Εκκλησιαστικά, Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία
πολυτεχνειο κρητης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Δήμο Αγίου Νικολάου
Το Μνημόνιο συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης και ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής Μιχαήλ Ζερβάκης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Δήμο Αγίου Νικολάου