κορονοιος
Καθυστέρηση στην επίταξη ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη καταλογίζει το Κίνημα Αλλαγής στην κυβέρνηση - «Δεν είναι δυνατόν ο ιδιωτικός τομέας, όχι μόνο να μη μετέχει στον αγώνα κατά της πανδημίας, αλλά και να εκμεταλλεύεται με απαράδεκτες οικονομικές χρεώσεις»

Καθυστέρηση στην επίταξη ιδιωτικών κλινικών, η οποία βαρύνει την κυβέρνηση, καταλογίζει το Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του, καθώς χρειάστηκε να φθάσει η κατάσταση σε αδιέξοδο στη Θεσσαλονίκη για να το αποφασίσει.

«Όπως τόνισε και πάλι χθες η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι δυνατόν ο ιδιωτικός τομέας, όχι μόνο να μη μετέχει στον αγώνα κατά της πανδημίας, αλλά και να εκμεταλλεύεται με απαράδεκτες οικονομικές χρεώσεις την κατάσταση, με την ανοχή της κυβέρνησης», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως «η χθεσινή ΚΥΑ για την απασχόληση ιδιωτών ιατρών στο ΕΣΥ με πολύ ευνοϊκούς όρους αποδεικνύει την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης, που επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτε για τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων».

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί την κυβέρνηση να μονιμοποιήσει τώρα το επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων που έχει την εμπειρία και τη γνώση της λειτουργίας τους.

«Αναγνωρίστε έμπρακτα την προσφορά του προσωπικού του ΕΣΥ, με την ένταξή τους στα βαρέα-ανθυγιεινά και τη χορήγηση Δώρου Χριστουγέννων. Χρήματα βρίσκει η κυβέρνηση για αυτούς που θέλει», επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Εθνικό Απολυτήριο: Αυτά είναι τα 106 μέλη της Επιτροπής Διαλόγου για το νέο Λύκειο – Σε ΦΕΚ τα ονόματα
Ηχηρά ονόματα της ακαδημαϊκής κοινότητας και της εκπαίδευσης στην Επιτροπή «Σφακιανάκη» – Ξεκινά ο Εθνικός Διάλογος
Εθνικό Απολυτήριο: Αυτά είναι τα 106 μέλη της Επιτροπής Διαλόγου για το νέο Λύκειο – Σε ΦΕΚ τα ονόματα
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου με φόντο τη Βουλή
Ζωή Κωνσταντοπούλου για μήνυση σε Άδωνι Γεωργιάδη: Να ζητήσει παραιτήσεις ή να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης
Σε τροχιά κλιμάκωσης η σύγκρουση Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη με καταγγελίες για παραβίαση απορρήτου
Ζωή Κωνσταντοπούλου για μήνυση σε Άδωνι Γεωργιάδη: Να ζητήσει παραιτήσεις ή να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης
Αλέξης Τσίπρας
Τσίπρας για Στουρνάρα: Για να υποβάλλει διαπιστευτήρια υπακοής στον Μητσοτάκη, είναι διατεθειμένος να κάνει τον κομπάρσο στο μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για συνέντευξη σε φιλοκυβερνητικό μηχανισμό
Τσίπρας για Στουρνάρα: Για να υποβάλλει διαπιστευτήρια υπακοής στον Μητσοτάκη, είναι διατεθειμένος να κάνει τον κομπάρσο στο μαύρο θέατρο της προπαγάνδας