Πρύτανης ΟΠΑ
Η επίθεση σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έγινε στο γραφείο του τις προηγούμενες μέρες και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Στην επικήρυξη των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ προχώρησε η κυβέρνηση προσφέροντας χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ σε όποιον παράσχει στοιχεία και πληροφορίες για τη σύλληψή τους.
Για το σκοπό αυτό υπογράφτηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση μεταξύ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του υπουργείου Οικονομικών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιθακη
Συγκίνηση και πολιτική σημειολογία στην παρουσίαση της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
Το τριαντάφυλλο στη θέση του Αλέκου Φλαμπουράρη και η ισχυρή πολιτική παρουσία στο Παλλάς σηματοδοτούν την επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού
Συγκίνηση και πολιτική σημειολογία στην παρουσίαση της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
παπαιωαννου
Τη νέα βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ εγκαινίασε ο Νίκος Παπαϊωάννου
Νίκος Παπαϊωάννου: «Τα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης δεν σηματοδοτούν απλώς το τέλος μιας δύσκολης διαδρομής, αλλά και μια ξεκάθαρη νίκη της...
Τη νέα βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ εγκαινίασε ο Νίκος Παπαϊωάννου
molivi
ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Οριστικοποίηση πινάκων, μονιμοποιήσεις και αναγνώριση προϋπηρεσίας
Το Συμβούλιο εξετάζει ενστάσεις, χορηγεί άδειες για ιδιωτικό έργο και ρυθμίζει μισθολογικά και υπηρεσιακά θέματα εκπαιδευτικών
ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Οριστικοποίηση πινάκων, μονιμοποιήσεις και αναγνώριση προϋπηρεσίας