Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη
Ο κορονοϊός καθυστερεί την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου

Από τις 2 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τελικά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του φθινοπώρου στη Θεσσαλονίκη, αφού την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 απαγορεύτηκε η προαιρετική της λειτουργία, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Αυτό αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), ύστερα και από την σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βάσει της οποίας οι εμπορικές επιχειρήσεις δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή 1/11 παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά). Τονίζεται ότι την προαναφερόμενη εξέλιξη γνωστοποίησε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivi
Καμπανάκι εκπαιδευτικών για κενά στα σχολεία: Υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά;
Έντονες αντιδράσεις για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών με υπερωριακή εργασία αντί για μόνιμες και έγκαιρες προσλήψεις
Καμπανάκι εκπαιδευτικών για κενά στα σχολεία: Υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά;
Κάγια Κάλας
Επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής ΕΕ: «Με όσα γίνονται, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να πίνουμε»
Κάγια Κάλας: «Με όσα γίνονται, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να πίνουμε»
Επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής ΕΕ: «Με όσα γίνονται, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να πίνουμε»