Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 43χρονος κάτοικος Φιλιατών στη Θεσπρωτία, σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία του Δήμου Φιλιατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, περίοικοι που εντόπισαν τον 43χρονο και κάλεσαν ασθενοφόρο, αναφέρουν πως είχε τις αισθήσεις του.
Περίμενε 45 λεπτά
Ωστόσο, παρότι το νοσοκομείο Φιλιατών απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία, ο άτυχος 43χρονος περίμενε 45 ολόκληρα λεπτά, ώστε να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Παραμυθιά, όπου είναι και η έδρα του σταθμού του ΕΚΑΒ, καθώς το ασθενοφόρο που βρίσκεται στο ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα, ήταν σε άλλο περιστατικό.
Ήταν όμως ήδη πολύ αργά για τον 43χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ