ουρανός, σύννεφα, ήλιος, καιρός
Βελτιωμένος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας στην υπόλοιπη χώρα.

Βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Βελτιωμένος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας στην υπόλοιπη χώρα. Βοριάδες με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα, αναμένονται την Παρασκευή στην Κρήτη. Τα φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 26, στην Ήπειρο από 5 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 11 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 24 και τοπικά 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 5 μποφόρ στα ανατολικά παράκτια τμήματα και το Νότιο Ευβοϊκό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;

Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fournos_mikrokimaton
Προσοχή στο ξαναζέσταμα: Τα τρόφιμα και τα ροφήματα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα
Ποια τρόφιμα αλλοιώνονται με τη δεύτερη θέρμανση και τι λένε οι ειδικοί για την ασφάλειά μας
Προσοχή στο ξαναζέσταμα: Τα τρόφιμα και τα ροφήματα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα