ΟΝΝΕΔ: Επίσκεψη σε εταιρία διακίνησης οπωροκηπευτικών στο Αιγάλεω και στη λαχαναγορά του Ρέντη
Επίσκεψη πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ σε εταιρία διακίνησης οπωροκηπευτικών στο Αιγάλεω και στη λαχαναγορά του Ρέντη

Στόχος της ΟΝΝΕΔ είναι να παρακολουθήσει από κοντά την παραγωγή σε εταιρείες και επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα

Τις συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και νέους επιχειρηματίες συνεχίζει η ΟΝΝΕΔ στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής Απόστολος Γούτας, ο Διευθυντής του Πολιτικού Συμβουλίου Γιάννης Φυτόπουλος, ο αν. Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής Γιάννης Πήλιουρας και η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αιγάλεω Ελίνα Παπαχριστοπούλου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Πεφάνης Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των νωπών οπωροκηπευτικών, αλλά και στο κατάστημά τους στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκαν στη λαχαναγορά του Ρέντη, όπου συνομίλησαν με παραγωγούς και καταστηματάρχες.

Η εταιρεία, η οποία διευθύνεται από τους Αλέξανδρο και Χρήστο Πεφάνη και απασχολεί κυρίως νέους ανθρώπους, χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους και μέσα τελευταίας τεχνολογίας κατά την διαδικασία εμπορίας και διακίνησης οπωροκηπευτικών με σκοπό την προστασία ευαίσθητων προϊόντων. Επόμενος στόχος της είναι η ανάπτυξη πρότυπων μονάδων παραγωγής και η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

episkepsi1.jpeg

Στόχος της ΟΝΝΕΔ είναι να παρακολουθήσει από κοντά την παραγωγή σε εταιρείες και επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την ανάδειξη των αναγκών τους, την προβολή καινοτόμων πρακτικών και την δημιουργία ενός συνόλου προτάσεων για τον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας.

Ο Αλέξανδρος Πεφάνης, πρόεδρος της εταιρείας  κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για το ενδιαφέρον τους για την επιχειρηματικότητα και τους νέους, μίλησε για τις καινοτόμες μεθόδους που επιχειρεί να εισάγει η εταιρεία στην παραγωγική διαδικασία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης με το πέρας της επίσκεψή του έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε από κοντά νέους εργαζόμενους, επαγγελματίες, αλλά και επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο στην καινοτομία κατά την παραγωγική διαδικασία. Προτεραιότητά μας παραμένει η ανάδειξη πρακτικών επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσουν την εγχώρια παραγωγή και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Οι νέοι της χώρας αξίζουν ευκαιρίες και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας».

 

logo alfavita

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις έγκυρα και έγκαιρα από το alfavita.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Σήριαλ η ημερομηνία

Ξεχάστε το άμεσο άνοιγμα των σχολείων

Γιατί εκτοξεύτηκε η ζήτηση του σεμιναρίου "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση"

Το κορυφαίο σεμινάριο στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με μαθητές προσφυγόπουλα
Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με μαθητές προσφυγόπουλα
Διαδικτυακό βιωματικό σεμινάριο: Η αξιοποίηση των κιτ φυσικών επιστημών για την ένταξη εκτοπισμένων μαθητριών/τών στην σχολική ομάδα
Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με μαθητές προσφυγόπουλα
Αναπληρωτές: Όχι άλλα εμπόδια στις άδειες των εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές: Όχι άλλα εμπόδια στις άδειες των εκπαιδευτικών
«Όχι άλλα εμπόδια στις άδειες των εκπαιδευτικών - Όχι άλλα εμπόδια στην προστασία της υγείας μας» - τονίζει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Ωρομίσθιων και...
Αναπληρωτές: Όχι άλλα εμπόδια στις άδειες των εκπαιδευτικών
Γερμανία: Δύτες βρήκαν μηχανή κρυπτογράφησης Enigma των Ναζί
Γερμανία: Δύτες βρήκαν μηχανή κρυπτογράφησης Enigma των Ναζί
Δύο δύτες, που καθάριζαν τον βυθμό από δίχτυα, βρήκαν τυχαία μια σπάνια μηχανή κρυπτογράφησης Enigma που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί κατά τον Β΄Παγκόσμιο...
Γερμανία: Δύτες βρήκαν μηχανή κρυπτογράφησης Enigma των Ναζί