ektakto alfavita 2
86 συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί από την πανδημία του κορονοϊού νοσηλεύονται διασωληνωμένοι

436 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 63 συνδέονται με γνωστές συρροές και 31 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 23495, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

3404 (14.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 9525 (40.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

86 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 22 (25.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 245 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 469 θανάτους συνολικά στη χώρα. 179 (38.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsai
Πράσινο τσάι: Πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από τον λιποδιαλυτικό μύθο;
Τα τελευταία χρόνια, το πράσινο τσάι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση πολλών ως το απόλυτο φυσικό όπλο για την απώλεια βάρους. Πόσο, όμως,...
Πράσινο τσάι: Πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από τον λιποδιαλυτικό μύθο;
γεμιστά
Το μυστικό για υπέροχα γεμιστά: Οδηγός για γεύση και επιτυχία
Τα γεμιστά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Ακόμα κι αν τα φάτε κρύα, η γεύση τους παραμένει μοναδική. Ας δούμε,...
Το μυστικό για υπέροχα γεμιστά: Οδηγός για γεύση και επιτυχία