Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε στα χέρια της τις μετρήσεις του Αστεροσκοπείου και του Δημόκριτου για την πηγή της έντονης δυσοσμίας στην περιοχή της Δραπετσώνας, απευθύνθηκε και σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για να μελετήσει και να αξιολογήσει το υλικό που υπάρχει μέχρι τώρα, αλλά και να κάνει το ίδιο αυτοψίες.
Τα τελικά συμπεράσματα και του ΑΠΘ από τα αποτελέσματα των μετρήσεων επιβεβαιώνουν πλήρως τα αποτελέσματα των μετρήσεων του Αστεροσκοπείου και του Δημόκριτου.
Τι άλλο χρειάζεται λοιπόν η κυβέρνηση για να αποδεχθεί την απόφαση-πρόταση νόμου του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας για την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τον οικιστικό ιστό της πόλης;
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη μελέτη του ΑΠΘ εδώ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom