Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο - Επιτέθηκαν σε μαθητή λόγω του επωνύμου του
O 16χρονος μαθητής στην Καβάλα στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την παρενόχληση, άνοιξε τα χέρια του και ακούμπησε ένα κορίτσι, με αποτέλεσμα να δεχθεί νέα επίθεση.

Ένα νέο περιστατικό bullying έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, το οποίο έλαβε χώρα στην Καβάλα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα του θύματος, το επώνυμο «Μιχαλάκη» της οικογενείας της στάθηκε η αφορμή για την παρενόχληση προς τον γιο της.

“Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του, είχε πάει στο σχολείο του, το οποίο παρεμπιπτόντως τελεί υπό κατάληψη για να μιλήσει με μία φίλη του.

Εκεί λοιπόν την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο, οι συμμαθητές του, ξεκίνησαν να τον παρενοχλούν και εκείνος απλά άνοιξε τα χέρια του, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο.

Η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ακουμπήσει ένα άλλο κορίτσι και τα παιδιά να μεγαλώσουν την παρενόχληση, πιάνοντάς τον από τον λαιμό.” είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όταν η μητέρα του πήγε να τον παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα που του είχε πει να την περιμένει, εκεί δέχθηκε και εκείνη επίθεση από νεαρούς οι οποίοι κατάλαβαν ότι είχε ζητήσει τα στοιχεία τους από τους καθηγητές, προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: «Δεν επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό των σχολείων για τα Κέντρα Καινοτομίας»
Στη Βουλή το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας - Πώς διασφαλίζονται τα 5,5 εκατ. ευρώ της επένδυσης και ο ρόλος του ΙΤΥΕ «Διόφαντος»
Ζαχαράκη: «Δεν επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό των σχολείων για τα Κέντρα Καινοτομίας»
molivia
ΠΟΣΥΠ: Ερωτήματα για την αξιοπιστία των στοιχείων που φτάνουν στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα
Κριτική για τη συλλογή δεδομένων μέσω «σημειωμάτων word» και για επαναλαμβανόμενα αιτήματα πληροφοριών που –όπως υποστηρίζεται– ήδη διαθέτει το ΥΠΑΙΘΑ
ΠΟΣΥΠ: Ερωτήματα για την αξιοπιστία των στοιχείων που φτάνουν στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα
ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ηράκλειο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση για τις διώξεις εκπαιδευτικών
Στον «αέρα» η μονιμοποίηση εκπαιδευτικών στην Κρήτη - Καταγγελία κατά της ΔΙΔΕ για άρνηση εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων
Ηράκλειο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση για τις διώξεις εκπαιδευτικών