Αντιιμπεριαλιστική πορεία από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και φοιτητικών συλλόγων, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα.

«Καμιά κυβέρνηση των ΗΠΑ δε μπορεί να είναι φίλη των λαών, και καμιά κυβέρνηση της χώρας μας δε νομιμοποιείται να σέρνεται στο επικίνδυνο «άρμα» της, μετατρέποντας τη χώρα μας σε επιθετικό στρατόπεδο του ΝΑΤΟ, όπως δυστυχώς συμβαίνει, διαχρονικά, μέχρι και σήμερα», αναφέρεται σε σχετική τους ανακοίνωση.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται η «ανάγκη να αναπτυχθεί ένα μεγάλο φιλειρηνικό, αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, δημοκρατική, με λαϊκή κυριαρχία, χωρίς μνημόνια και λιτότητα, έξω από το ΝΑΤΟ και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών».
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, αυτή την ώρα η οδός Εγνατία είναι κλειστή και στα δυο ρεύματα.
Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom