koronoios nosokomeio
Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορονοϊό σητ χώρα

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα, με τέταρτο θάνατο να καταγράφεται σήμερα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 375.

Πρόκειται για έναν 74χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ο ηλικιωμένος είναι το τέταρτο θύμα του κορονοϊού εντός της ημέρας. 

Νωρίτερα κατέληξαν μια 80χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ένας 61χρονος άνδρας αφγανικής καταγωγής που από τις 14 Σεπτεμβρίου ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστό πως άφησε την τελευταία του πνοή και ένας 82χρονος που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, και νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Δικαστική δικαίωση για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μονιμοποίηση «εξπρές» χωρίς ατομική αξιολόγηση
Απόφαση-σταθμός στα Χανιά: Στη Διαύγεια οι πρώτες μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
Δικαστική δικαίωση για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μονιμοποίηση «εξπρές» χωρίς ατομική αξιολόγηση
χιος
Η εντυπωσιακή πρώτη Ανάσταση στη Χίο από τον "ιπτάμενο" ιερέα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Βίντεο)
Ο «ιπτάμενος» ιερέας και οι συμβολισμοί της πρώτης Ανάστασης
Η εντυπωσιακή πρώτη Ανάσταση στη Χίο από τον "ιπτάμενο" ιερέα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Βίντεο)