Αναστάσιος Ποτσέπης
Ο Αναστάσιος Ποτσέπης, γνωστός τηλε-αστέρας και influencer, δεν προσελήφθη ως Συνοριοφύλακες, αλλά συμπεριλήφθηκε στους προσωρινούς πίνακες

Ο διάσημος τηλε-αστέρας και influencer Αναστάσιος Ποτσέπης (γνωστός για το σλόγκαν «Αγάπη Μόνο») δεν προσελήφθη ως Συνοριακός Φύλακας στη Χίο, όπως διακινήθηκε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinika hoaxes, το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες, καθώς τηρεί τα τυπικά προσόντα για προκήρυξη που αφορά τις προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων  Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Όπως διευκρίνισε το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όσοι αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Συμπερασματικά, ο Α. Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά δεν έχει προσληφθεί και θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. “Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ”, τονίζουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης
ΚΚΕ: Πυρά κατά του προέδρου των αστυνομικών Θεσσαλονίκης για τα «ελαστικά βλήματα»
«Ούτε σκέψη για δολοφονικά μέσα στην αστυνομία» - Το ΚΚΕ κατά του Θοδωρή Τσαϊρίδη με αφορμή δηλώσεις του για τα επεισόδια στο ΑΠΘ
ΚΚΕ: Πυρά κατά του προέδρου των αστυνομικών Θεσσαλονίκης για τα «ελαστικά βλήματα»
dake.jpg
ΔΑΚΕ ΔΕ: «Η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι προνόμιο αλλά συνταγματική εγγύηση»
Θεσμική ασπίδα για τη Δημόσια Διοίκηση, την αξιοκρατία και τη δημοκρατική λειτουργία του Κράτους
ΔΑΚΕ ΔΕ: «Η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι προνόμιο αλλά συνταγματική εγγύηση»
Μαθηματικά
Θεολογικές ανησυχίες για το μάθημα Ηθικής
Ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνεται η καθιέρωση ενός θρησκευτικού μαθήματος, ίδιου με εκείνο που αμετάκλητα έχει καταδικαστεί με πολλές αποφάσεις του ΣτΕ.
Θεολογικές ανησυχίες για το μάθημα Ηθικής