Αναστάσιος Ποτσέπης
Ο Αναστάσιος Ποτσέπης, γνωστός τηλε-αστέρας και influencer, δεν προσελήφθη ως Συνοριοφύλακες, αλλά συμπεριλήφθηκε στους προσωρινούς πίνακες

Ο διάσημος τηλε-αστέρας και influencer Αναστάσιος Ποτσέπης (γνωστός για το σλόγκαν «Αγάπη Μόνο») δεν προσελήφθη ως Συνοριακός Φύλακας στη Χίο, όπως διακινήθηκε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinika hoaxes, το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες, καθώς τηρεί τα τυπικά προσόντα για προκήρυξη που αφορά τις προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων  Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Όπως διευκρίνισε το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όσοι αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Συμπερασματικά, ο Α. Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά δεν έχει προσληφθεί και θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. “Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ”, τονίζουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα