Δεν προσελήφθη (ακόμη ; ) στην ΕΛΑΣ ο «Αγάπη Μόνο»
Ο Αναστάσιος Ποτσέπης, γνωστός τηλε-αστέρας και influencer, δεν προσελήφθη ως Συνοριοφύλακες, αλλά συμπεριλήφθηκε στους προσωρινούς πίνακες

Ο διάσημος τηλε-αστέρας και influencer Αναστάσιος Ποτσέπης (γνωστός για το σλόγκαν «Αγάπη Μόνο») δεν προσελήφθη ως Συνοριακός Φύλακας στη Χίο, όπως διακινήθηκε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinika hoaxes, το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες, καθώς τηρεί τα τυπικά προσόντα για προκήρυξη που αφορά τις προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων  Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Όπως διευκρίνισε το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όσοι αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Συμπερασματικά, ο Α. Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά δεν έχει προσληφθεί και θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. “Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ”, τονίζουν.

Διαβάστε Επίσης:
 

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

 

Σχολική Ψυχολογία: Το ανερχόμενο μοριοδοτούμενο σεμινάριο για χιλιάδες αναπληρωτές

 

Βρες μαθητές σε όλη την Ελλάδα και κλείσε ιδιαίτερα μαθήματα στο αντικείμενο που διδάσκεις

 

 

 

σχετικά άρθρα

Τα δύο κορυφαία σεμινάρια στην Ελλάδα στην Ειδική Αγωγή
Τα δύο κορυφαία σεμινάρια στην Ελλάδα στην Ειδική Αγωγή
Τα κορυφαία 9μηνα και 7μηνα μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά προγράμματα στην Ειδική Αγωγή που έχουν ανοικτές αιτήσεις και μοριοδοτούν εκπαιδευτικούς για...
Τα δύο κορυφαία σεμινάρια στην Ελλάδα στην Ειδική Αγωγή