Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση ιερέα στο Ρέθυμνο που παρακινούσε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε ανυπακοή απέναντι στα μέτρα προστασίας και την χρήση της μάσκας.
Συγκεκριμένα, ο ιερέα που τέλεσε τον αγιασμό στο 5ο νηπιαγωγείο Ρεθύμνου ξεπέρασε κάθε όριο και φώναζε ότι ότι θα πάει στα σπίτια γονιών και καθηγητών, καθώς έχει αποδείξεις και στοιχεία κατά των μασκών, ενώ άρχισε να κατηγορεί τους διαμαρτυρόμενους γονείς ότι είναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ακούγεται να λέει: «Κάνετε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και δεν κάνετε συλλαλητήριο για τα παιδιά σας κατά της μάσκας».
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο , ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom