lagos xrisi avgi
Το ακροδεξιό μόρφωμα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υπόδικου στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης προμοτάρει το σκοταδιστικό σύνθημα «αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας»

Το σκοταδιστικό σύνθημα «αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας» προμοτάρει το ακροδεξιό μόρφωμα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υπόδικου στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού.

Η «δράση» του ακροδεξιού μορφώματος ήταν να γεμίσει σχολεία της χώρας με αφίσες ενάντια στη χρήση μάσκας, τα ξημερώματα της Δευτέρας 14/9, επίσημης ημερομηνίας έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ υποκινεί και κατάθεση... «εξωδίκου» από τους γονείς, ενάντια στη χρήση μάσκας.

Εκμεταλλευόμενο την ανησυχία μερίδας γονέων, τις θεωρίες συνωμοσίας, τα fake news και την ελλιπή πληροφόρηση, το μόρφωμα του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή ταυτίζεται με τους «αρνητές» της μάσκας, προσπαθώντας όπως φαίνεται να αλιεύσει ψήφους.

elasyn maskes 2
elasyn maskes

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεισμός
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Σποράδες
Η δόνηση έγινε αισθητή όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Θεσσαλονίκη και οι Σποράδες
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Σποράδες