Κοινωνία

Καστοριά: Μυστήριο με το θάνατο 31χρονου που βρισκόταν σε καραντίνα

ασθενοφόρο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο νεαρός άνδρας εργαζόταν στο εργοστάσιο της Πέλλας που έκλεισε λόγω κρουσμάτων του Covid-19

Την τελευταία του πνοή άφησε 31χρονος από την Ποριά Καστοριάς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm.gr, o νεαρός άνδρας το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε καραντίνα, καθώς εργαζόταν στο εργοστάσιο της Πέλλας που έκλεισε λόγω κρουσμάτων του Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει τεστ για covid-19 και ήταν αρνητικός.

Όπως όμως αναφέρει το oladeka.com, διερευνάται το ενδεχόμενο να εξετάστηκε νωρίς και να έλαβε ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναμένεται το αποτέλεσμα του τεστ για κορονοϊό που έχει γίνει στη σορό του 31χρονου, ο οποίος σημειώνεται πως είχε περάσει κάποιες περιπέτειες με την υγεία του και είχε μπει στη διαδικασία να χάσει κιλά για αυτό τον λόγο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία