kinitppoiisi
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σωματεία, οργανώσεις, σύλλογοι εκπαιδευτικών και άλλοι φορείς πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις στη Θεσαλονίκη για τη ΔΕΘ. Αυτή την ώρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στην Καμάρα από Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε και ΕΛΜΕ, καθώς και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

kamara sygkentrosi

Παράλληλα, πορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης. Η κινητοποίηση ξεκίνησε από την Καμάρα και συμμετέχουν μέλη του ΠΑΜΕ, του ΣΕΤΕΠΕ, καθώς και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φυσικού, Φαρμακευτικής, Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Ψυχολογικού, Παιδαγωγικού, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, ΤΕΦΑΑ και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Εστιών Θεσσαλονίκης.

Στο Άγαλμα του Βενιζέλου συγκέντρωση πραγματοποιούν το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (ΣΜΕΘ) και την ΟΚΔΕ.

Σε αστυνομικό κλοιό η Θεσσαλονίκη ενόψει Forum

Την ίδια ώρα, σε φρούριο έχει μετατραπεί το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, λίγη ώρα πριν από την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί σε όλους τους δρόμους περιμετρικά της ΔΕΘ ενώ έχουν τοποθετηθεί κάγκελα στο ύψος του αρχαιολογικού μουσείου απαγορεύοντας την πρόσβαση προς το Βελλίδειο.

thessaloniki frourio

Με πληροφορίες, εικόνες και βίντεο από thesstoday.gr και grtimes.gr 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Δούκας και Αλέξης Τσίπρας
«Βόμβα» από τον Χάρη Δούκα: Προτείνει κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ σε δεύτερες κάλπες
Μοντέλο «β' γύρου της Αθήνας» προτείνει ο Χάρης Δούκας για ΠΑΣΟΚ και Αλέξη Τσίπρα στις επαναληπτικές εθνικές εκλογές
«Βόμβα» από τον Χάρη Δούκα: Προτείνει κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ σε δεύτερες κάλπες