Αμβρόσιος: Δημιούργημα σκοτεινών δυνάμεων ο κορονοϊός
Επανήλθε ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αναλυτικό κείμενο του που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα«romfea.gr», στις απόψεις του για τον κορονοϊό

Γράφει ο Μητροπολίτης «το πρόβλημα του κορονοϊού υπάρχει και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σοβαρό. Βεβαίως ο κορωνοϊός υπάρχει και δεν είναι προϊόν φαντασίας! Υπάρχει, αλλά βεβαίως είναι κατασκεύασμα σκοτεινών Δυνάμεων! Το έχουμε γράψει πολλές φορές!».

«Απόδειξη, ότι είναι «κατασκεύασμα» αποτελεί το γεγονός, ότι ο συγγραφεύς Dean Koontz κατά το έτος 1981 δημοσίευσε το βιβλίο του «The Eyes of Darkness», όπου περιέχονται και τα εξής σημαντικά: «Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαθοθεί εις ολόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν εις τους πνεύμονας και εις τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες»!

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ύπαρξη ή όχι του ιού, αλλά το γεγονός, ότι οι σκοτεινές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό, με σκοπό να εμφυτεύσουν στις καρδιές μας ένα αίσθημα πανικού! Να κυριαρχήσει ο φόβος! Να τρομοκρατηθεί η Κοινωνία, ώστε αργότερα να σπεύσει για να λάβει το ΕΜΒΟΛΙΟ, που θα συνοδεύεται και από το τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ.τον αριθμό του Αντιχρίστου!

Εκτελεστικά όργανα στο Πρόγραμμα αυτό, δυστυχώς, είναι οι κατά τόπους Κυβερνήσεις, οι οποίες υπακούουν τυφλά στις εντολές των παραγόντων των σκοτεινών Δυνάμεων! Έτσι, λοιπόν, οι σχετικές Κυβερνητικές Ανακοινώσεις ως προς τον αριθμό των θυμάτων καθημερινώς ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Τα θύματα δεν είναι τόσο πολλά! Ομιλούν για «κρούσματα» και όχι για «θύματα»! Κρούσματα είναι οι άνθρωποι, που θα νοιώσουν κάποια ενόχληση, π.χ. από τον ιό της γρίπης, αλλά θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφυλάξεως, και τελικά ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ! Δηλ. αναδεικνύονται ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ!

Θύματα, αντιθέτως, είναι όσοι τελικά θα κρεβατωθούν, δηλ. θα νικηθούν από το μικρόβιο! Οι Κυβερνητικές Ανακοινώσεις, λοιπόν, σκοπίμως εξαπατούν τον κόσμο, καθ’ όσον ομιλούν συνεχώς περί «κρουσμάτων» και όχι περί «θυμάτων»!

Έπειτα χαρακτηρίζουν τον κορωνοϊό ως «πανδημίαν», ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται περί επιδημίας! Σε λίγο, δηλ. κατά τη διάρκεια του χειμώνος, θα έχουμε για μια ακόμη φορά την «επιδημία» της γρίπης και όχι την «πανδημία» της γρίπης!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα