Ανδρέας Πετρόπουλος
Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος αποχώρησε συμβολικά από πάνελ ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προώθηση της κουλτούρας του βιασμού

Σε μια συμβολική κίνηση, όπως τόνισε αρκετές φορές και ο ίδιος, προχώρησε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος της εφημερίδας «Η Αυγή», ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προώθηση της κουλτούρας του βιασμού από παίκτη του Big Brother.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ αντέτειναν πως ο σταθμός προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, ενώ ομόφωνη υπήρξε η καταδίκη της συγκεκριμένης συμπεριφοράς.

Ο Α. Πετρόπουλος επέμεινε στην απόφασή του και αποχώρησε, επιμένοντας στο συμβολικό περιεχόμενο της κίνησής του.

«Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», δήλωσε κατά την αποχώρησή του, χωρίς να επικρατήσει ένταση, αν και οι παρουσιαστές και ΣΚΑΪ δήλωσαν προσβεβλημένοι, καθώς με την αποχώρησή του ο Α. Πετρόπουλος υπονοεί πως οι ίδιοι στηρίζουν την εν λόγω ενέργεια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
Τι εννοούσαν πραγματικά οι αρχαίοι όταν έλεγαν τη φράση και γιατί παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα.
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
ψάρια
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή
Οι ειδικοί προειδοποιούν – Δες ποια ψάρια να αποφεύγεις και ποια μπορείς να τρως χωρίς φόβο
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή