Προσοχή! Η νέα απάτη με τα κινητά που βάζει στο στόχαστρο τους οδηγούς

Κοινωνία 0

Ε. Λέκκας: Καμία ανησυχία για τον σεισμό στην Ύδρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τον σεισμό στην Ύδρα, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωλογία και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμη Λέκκα

«Η σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 Ρίχτερ, αλλά μεγάλου βάθους, έγινε αισθητή σε σημαντικό μέρος της ελληνικής επικράτειας, αλλά οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν» δήλωσε ο Ευθύμης Λέκκας για τον σεισμό με επίκεντρο νότια της Ύδρας που έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Αθήνας.

«Μεταξύ Ύδρας και Μήλου ο σεισμός έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το σημαντικό βάθος, είναι σεισμός βάθους, έγινε αισθητός βεβαία στην Αττική, στην Αργολίδα, στη Λακωνία, στην Κρήτη και στα γύρω νησιά, δεν μπορεί όμως να συσχετιστεί με την επιφανειακή σεισμικότητα» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν θα έχουμε ούτε πλούσια μετασεισμική ακολουθία ούτε μεγαλύτερο σεισμό, παρακινδυνεύω να πω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» συμπλήρωσε ο Ευθύμιος Λέκκας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία