ektakto alfavita 2
Αγνοείται ακόμα ένα άτομο

Εντοπίστηκε πριν από λίγο ζωντανή και διασώθηκε με ελικόπτερο μια η μία εκ των δύο αγνοούμενων στην Εύβοια. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας, παρασύρθηκε από το ρεύμα του νερού καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σπίτι της στο Μπούρτζι, αλλά οι διασώστες την εντόπισαν προς την θάλασσα και την απομάκρυναν με ελικόπτερο.

Αγνοείται ακόμα ένας άνδρας που ήταν μαζί της και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και οι δύο από τους πέντε νεκρούς. Πρόκειται για ένα άνδρα και μια γυναίκα, 74 και 73 ετών αντίστοιχα.

Στις 658 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για εγκλωβισμένους και παροχές βοήθειας στην Εύβοια, ενώ 55 άτομα έχουν απομακρυνθεί συνολικά από τα σωστικά συνεργεία, από οικίες και σημεία που είχαν παγιδευτεί.

Οι ενέργειες των συνεργείων ολόκληρου του μηχανισμού, συνεχίζονται σε όλη την πλημμυρισμένη περιοχή, ενώ τις τελευταίες ώρες εντοπίζονται κυρίως στο Μπούρτζι, για τον εντοπισμό του τελευταίου ανθρώπου που αγνοείται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθηματικά
Ο μαθηματικός γρίφος που δίχασε το διαδίκτυο: Δύο λύσεις, ένα ερώτημα
Οι γρίφοι και τα τεστ λογικής έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο διαδίκτυο, προσφέροντας έναν ευχάριστο τρόπο εξάσκησης του μυαλού.
Ο μαθηματικός γρίφος που δίχασε το διαδίκτυο: Δύο λύσεις, ένα ερώτημα
πασχα
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα – Τα ονόματα και το βαθύτερο νόημα της Λαμπρής
Με αφορμή τη μεγάλη αυτή ημέρα, γιορτάζουν και πολλά γνωστά και αγαπημένα ονόματα
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα – Τα ονόματα και το βαθύτερο νόημα της Λαμπρής
ΚΑΙΡΟΣ
Καιρός Πάσχα: Ανάμεσα σε λιακάδα και… λίγες βροχές το γιορτινό τραπέζι – Τι ισχύει για Αττική και Θεσσαλονίκη
Το Πάσχα δεν είναι μόνο ο καιρός. Είναι οι άνθρωποι, τα τραπέζια που στήνονται, τα σπίτια που ανοίγουν, οι αυλές που γεμίζουν φωνές.
Καιρός Πάσχα: Ανάμεσα σε λιακάδα και… λίγες βροχές το γιορτινό τραπέζι – Τι ισχύει για Αττική και Θεσσαλονίκη