Thumbnail
Ο 48χρονος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει νεαρούς μετά από διαπληκτισμό

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Φθιώτιδας με πρωταγωνιστή αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος φέρεται να συνελήφθη και να του κατασχέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού lamiareport, πρόκειται για 48χρονο αστυνομικό οποίος υπηρετεί στην Αττική και είχε έρθει σε χωριό της βόρειας Λοκρίδας, απ΄ όπου κατάγεται για ολιγοήμερες διακοπές.

Γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/8) ο αστυνομικός φέρεται να ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν δυο 19χρονοι νεαροί που βρισκόντουσαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που ήταν κοντά στο σπίτι του αστυνομικού.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον αστυνομικό μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τους δυο νεαρούς να έβγαλε το όπλο και να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Τα παιδιά κατήγγειλαν το συμβάν στο Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας οι αστυνομικοί του οποίου κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα υπηρεσίας συνέλαβαν τον αστυνομικό και του κατάσχεσαν το υπηρεσιακό του όπλο.

Σε βάρος του 48χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κτήριο ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ 2026: 1.700 μόνιμες θέσεις χωρίς πτυχίο - Η προκήρυξη που «ανάβει φωτιές»
Μια προκήρυξη που αναμένεται να... απασχολήσει χιλιάδες υποψηφίους φέρνει το ΑΣΕΠ το 2026, προσφέροντας 1.700 μόνιμες θέσεις σε όλη τη χώρα για την...
ΑΣΕΠ 2026: 1.700 μόνιμες θέσεις χωρίς πτυχίο - Η προκήρυξη που «ανάβει φωτιές»