Παναγιώτης Κουτάκος
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο

Στο πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός χώρος κι όχι μόνο, μετά την είδηση του χαμού του Παναγιώτη Κουτάκου. Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από την εφημερίδα «Φίλαθλος». κι ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ διαιτησίας, όντας και ο ίδιος διαιτητής.

Στη συνέχεια πέρασε στη σύνταξη ύλης της εφημερίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα filathlos.gr.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 12:30 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συντάξεις
Ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Απριλίου 2026 - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
Νωρίτερα στα ΑΤΜ τα χρήματα λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου – Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα
Ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Απριλίου 2026 - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
κεφτεδάκια
Κεφτεδάκια κοτόπουλου στον φούρνο: Μια ελαφριά και γευστική επιλογή
Όταν τα κεφτεδάκια ψήνονται στον φούρνο αντί να τηγανίζονται, το πιάτο γίνεται ακόμη πιο υγιεινό, χωρίς να χάνει σε γεύση ή ζουμερή υφή.
Κεφτεδάκια κοτόπουλου στον φούρνο: Μια ελαφριά και γευστική επιλογή
aytokinito
Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων: Ποια πρόστιμα προβλέπονται για τους οδηγούς
Σημαντικές αλλαγές φέρνει νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την έκδοση της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ).
Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων: Ποια πρόστιμα προβλέπονται για τους οδηγούς
hlikia
Μήπως γερνάς πιο γρήγορα λόγω αυτών των καθημερινών συνηθειών;
Όσο περισσότερες από αυτές τις συνήθειες συνυπάρχουν, τόσο ενισχύουν η μία την άλλη, επιταχύνοντας τη φθορά των κυττάρων και των οργάνων.
Μήπως γερνάς πιο γρήγορα λόγω αυτών των καθημερινών συνηθειών;