Κοινωνία 0

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος

Παναγιώτης Κουτάκος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο

Στο πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός χώρος κι όχι μόνο, μετά την είδηση του χαμού του Παναγιώτη Κουτάκου. Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από την εφημερίδα «Φίλαθλος». κι ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ διαιτησίας, όντας και ο ίδιος διαιτητής.

Στη συνέχεια πέρασε στη σύνταξη ύλης της εφημερίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα filathlos.gr.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 12:30 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία