Δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος 48χρονου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε με τη βία σε νεαρή υπάλληλό του.
Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 28χρονη, ενώ εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 48χρονος σε περιοχή της Ημαθίας, εκείνος της επιτέθηκε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις παρά την θέλησή της. Η νεαρή υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει από τον επιχειρηματία και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.
Ο 48χρονος, ο οποίος κατοικεί σε κοινότητα του Δήμου Πέλλας, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας, όπου τού ασκήθηκε δίωξη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom