Νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς στο Πόρτο Ράφτη
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 35χρονος αγνοείτο από χθες και εντοπίστηκε τελικά νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη

Νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη 35χρονος υποβρύχιος αλιέας, που αγνοείτο από χθες. Για τον εντοπισμό του ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του, από δύο σκάφη του λιμενικού σώματος, δύο ιδιωτικά, ενώ έρευνες διεξάγονταν και από ξηράς από περιπολικό όχημα του λιμενικού και δύο οχήματα της πολιτικής προστασίας του δήμου Μαρκόπουλου.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Ράφτη από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και ιδιώτη δύτη. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλήνιες 2026
Πανελλήνιες 2026 - Πρεμιέρα με την Έκθεση: ​​​​​​​Τι περιλαμβάνει η εξέταση, πώς βαθμολογούνται τα θέματα
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Τελευταίες οδηγίες για την διάρθρωση της εξέτασης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Πανελλήνιες 2026 - Πρεμιέρα με την Έκθεση: ​​​​​​​Τι περιλαμβάνει η εξέταση, πώς βαθμολογούνται τα θέματα
mathites
Εκπαιδευτική «επανάσταση» στην Κίνα: Τέλος στις τάξεις αριστείας στα σχολεία
Το Πεκίνο καταργεί τα ελίτ τμήματα και εισάγει κλήρωση μαθητών – Τι φέρνει το πρόγραμμα «Ηλιοφάνεια»
Εκπαιδευτική «επανάσταση» στην Κίνα: Τέλος στις τάξεις αριστείας στα σχολεία