Thumbnail
Η γυναίκα αναμένεται να γεννήσει σύντομα

Μία έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την ΕΡΤ αναμένεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 78 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πλέον, οι νεκροί από τον ιό στη χώρα μας ανέρχονται σε 206, ενώ τα κρούσματα συνολικά έφτασαν τα 4.477. Από τις 78 νέες μολύνσεις, οι 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Την ίδια ώρα, 9 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 53 έτη. Πρόκειται για 2 γυναίκες και 7 άνδρες και τo 55.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Από τα 4.477 κρούσματα, το 54,8% αφορά άνδρες. Τα 1267 (28.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2218 (49.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Σε ό,τι αφορά τους 206 θανόντες, οι 66 ήταν γυναίκες (32%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδο
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι
Παρά τις προσπάθειες να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκισή του, θεωρώντας ότι η υπόθεση έχει σοβαρά στοιχεία ενοχής
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι
πλευρ
Ο Πλεύρης στηρίζει την καταστολή εναντίον αγροτών: "Να παρέμβει η Δικαιοσύνη, αν συνεχιστεί η παρακώλυση των συγκοινωνιών"
Σύμφωνα με τον Πλεύρη, πέρα από τα ποινικά μέτρα, η κυβέρνηση διαθέτει και διοικητικές κυρώσεις, που μπορούν να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των...
Ο Πλεύρης στηρίζει την καταστολή εναντίον αγροτών: "Να παρέμβει η Δικαιοσύνη, αν συνεχιστεί η παρακώλυση των συγκοινωνιών"