Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η γυναίκα αναμένεται να γεννήσει σύντομα

Μία έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την ΕΡΤ αναμένεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 78 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πλέον, οι νεκροί από τον ιό στη χώρα μας ανέρχονται σε 206, ενώ τα κρούσματα συνολικά έφτασαν τα 4.477. Από τις 78 νέες μολύνσεις, οι 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Την ίδια ώρα, 9 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 53 έτη. Πρόκειται για 2 γυναίκες και 7 άνδρες και τo 55.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Από τα 4.477 κρούσματα, το 54,8% αφορά άνδρες. Τα 1267 (28.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2218 (49.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Σε ό,τι αφορά τους 206 θανόντες, οι 66 ήταν γυναίκες (32%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

social.jpg
Υπόγεια μετατόπιση στη Silicon Valley: Πρώτοι συμβιβασμοί από TikTok, YouTube και Snapchat για τον εθισμό των μαθητών
Το τίμημα του ατελείωτου scroll: Ιστορικοί εξωδικαστικοί συμβιβασμοί από τους κολοσσούς των social media μετά από μπαράζ αγωγών από αμερικανικά...
Υπόγεια μετατόπιση στη Silicon Valley: Πρώτοι συμβιβασμοί από TikTok, YouTube και Snapchat για τον εθισμό των μαθητών