Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε 24 κρούσματα του νέου κορονοϊού τα οποία προέκυψαν μετά από στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή Καβάλας-Παγγαίου.
Ο «συναγερμός» σήμανε όταν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι σε βιομηχανία της περιοχής. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα των τεστ «έδειξαν» 24 κρούσματα, όλοι σχεδόν ασυμπτωματικοί.
Νέο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται στην περιοχή προκειμένου να ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των 24 θετικών.
Στην όλη διαδικασία δεν εμπλέκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί, αναμένονται τα αποτελέσματα τριών «ύποπτων» δειγμάτων τα οποία όμως, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.
Πηγή: kavalapost.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom