Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Συναγερμός για τα 24 κρούσματα στην Καβάλα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θετικοί στην πανδημία εργαζόμενοι σε βιομηχανία

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε 24 κρούσματα του νέου κορονοϊού τα οποία προέκυψαν μετά από στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή Καβάλας-Παγγαίου.

Ο «συναγερμός» σήμανε όταν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι σε βιομηχανία της περιοχής. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα των τεστ «έδειξαν» 24 κρούσματα, όλοι σχεδόν ασυμπτωματικοί.

Νέο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται στην περιοχή προκειμένου να ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των 24 θετικών.

Στην όλη διαδικασία δεν εμπλέκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί, αναμένονται τα αποτελέσματα τριών «ύποπτων» δειγμάτων τα οποία όμως, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.

Πηγή: kavalapost.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πότε ανοίγουν τα σχολεία το 2026: Οι ημερομηνίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Επαναφορά 13ου και 14ου Μισθού στους εκπαιδευτικούς: Η πρόταση που έχει γίνει

Αυτό είναι ίσως το πιο ερωτικό ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία