Κατερίνα Γκαγκάκη
Η Κ. Γκαγκάκη ορίστηκε αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών με απόφαση Μπακογιάννη - Λίγους μήνες πριν είχε... παραιτηθεί μετά το σάλο που προκάλεσε η διακωμώδηση περιστατικού σεξουαλικής επίθεσης

Παύθηκε, επαναπαύθηκε και... επανήλθε ως αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών η Κατερίνα Γκαγκάκη. με απόφαση Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2019 παραιτήθηκε από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολις, μετά το σάλο που ξέσπασε, όταν διακωμώδησε επί ώρα σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε φοιτήτρια.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, όταν φοιτητής εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας την ώρα που εκείνη διάβαζε. Το περιστατικό μεταδόθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με πλήθος περιπαικτικών σχολίων και με απαξιωτικά υπονοούμενα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. 

Ως αποκορύφωμα, ένας από τους συντελεστές της εκπομπής έκρινε πως ήταν... φρόνιμο να κάνει αναπαράσταση της επίθεσης σε παρουσιάστρια της εκπομπής, προκαλώντας τα γέλια των υπόλοιπων στο πάνελ.

Η τότε υπεύθυνη τομέα Πολιτισμού και νυν αντιδήμαρχος, διερωτήθηκε αν... έσταζε το ταβάνι πάνω από την φοιτήτρια που δέχθηκε την επίθεση. Μάλιστα, από το ΕΣΡ επιδόθηκε στο ΣΚΑΪ πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, ενώ για 5 ημέρες ανεστάλη η προβολή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο σχολιασμός του περιστατικού από το πάνελ της εκπομπής, άνευ σχολίων:

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ