Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση των δύο εφοριακών
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται δύο εκ των τριών εφοριακών

Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη δύο εκ των τριών εφοριακών που δέχθηκαν την αποτρόπαια επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. 

Ο 56χρονος που φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι έχει σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο παρά τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, όπως μεταδίδει ρεπορτάζ του Mega.

Η 67χρονη που έχει χάσει το δεξί της μάτι, θα εξεταστεί ξανά σήμερα από τους γιατρούς προκειμένου να αποφασίσουν αν μπορεί αύριο Δευτέρα να κάνει χειρουργείο γνάθου.

Η 47χρονη εφοριακός που και αυτή νοσηλεύεται στο Παπανικολάου, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

harvard_university
Πώς να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις, σύμφωνα με το Harvard!
Η σωστή οργάνωση και η κατάλληλη ψυχολογική στάση μπορούν να κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας σε να ανταποκριθείς με σιγουριά και καθαρό μυαλό.
Πώς να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις, σύμφωνα με το Harvard!