Σε σοβαρή κατάσταση οι τρεις τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης
Στο χειρουργείο οι τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ - Ελαφρά τραυματισμένη συνάδελφός τους

Σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση και των τριών τραυματιών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο "Μαμάτσειο" της Κοζάνης ο πρόεδρος του νοσοκομείου Στ Γκανάτσιος.

Οι δύο γυναίκες κι ο ένας άνδρας που δέχθηκαν τα χτυπήματα από το τσεκούρι του 45χρονου δράστη, ο οποίος εισέβαλε στα γραφεία της εφορίας "βρίσκονται στο χειρουργείο όπως είπε ο κ Γκανάτσιος και οι γιατροί κι όλο το νοσοκομείο κάνουν ότι είναι δυνατόν...". Η τέταρτη συνάδελφός τους που προσπάθησε πανικόβλητη να ξεφύγει από τον δράστη έπεσε στις σκάλες και σύμφωνα με τον πρόεδρο του νοσοκομείου έχει υποστεί διάστρεμα στην ποδοκνημική..." Στο πλάι το συγγενών βρίσκονται και ψυχολόγοι του νοσοκομείου.

Με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης επικοινώνησε πριν από λίγω ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο "η κατάσταση της υγείας του διασωλημένου άνδρα είναι πολύ σοβαρή. Η διασωληνωμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης". Από τον διοικητή της ΥΠΕ και τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης ενημερώθηκε ο υπουργός Οικονομικών κ Χρ Σταικούρας ο οποίος επικοινώνησε και με συγγενείς των τραυματιών.

"Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός και τι ηθελε ο δράστης" ανέφερε έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης. Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να αποφασίσει για αποχή των εφοριακών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους αύριο Παρασκευή. "Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε θέσει το θέμα της προστασίας των εργαζομένων. Είναι καιρός η υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα πρωτίστως για την ασφάλειά μας" ανέφερε.

Αστυνομική πηγή που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με το τσεκούρι (κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης) αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του. Το 2017 όπως ανέφερε η ίδια πηγή είχε απασχολήσει τιος αρχές όταν προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε δύο παρκόμετρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση: Αντιμέτωποι με χαμηλούς μισθούς, υψηλό κόστος ζωής και θεσμική αδιαφορία
Στο περιθώριο της Ευρώπης οι Έλληνες δάσκαλοι – Σήμα κινδύνου από τον κλάδο ειδικής αγωγής
Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση: Αντιμέτωποι με χαμηλούς μισθούς, υψηλό κόστος ζωής και θεσμική αδιαφορία
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί: Βασικοί μισθοί ανά Μισθολογικό Κλιμάκιο (Μ.Κ.) και πίνακες ετών υπηρεσίας που καθορίζουν την εξέλιξη του Μ.Κ.
Η μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών με βασικούς μισθούς, κρατήσεις, επιδόματα και φορολογία
Εκπαιδευτικοί: Βασικοί μισθοί ανά Μισθολογικό Κλιμάκιο (Μ.Κ.) και πίνακες ετών υπηρεσίας που καθορίζουν την εξέλιξη του Μ.Κ.