Σε σοβαρή κατάσταση οι τρεις τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης
Στο χειρουργείο οι τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ - Ελαφρά τραυματισμένη συνάδελφός τους

Σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση και των τριών τραυματιών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο "Μαμάτσειο" της Κοζάνης ο πρόεδρος του νοσοκομείου Στ Γκανάτσιος.

Οι δύο γυναίκες κι ο ένας άνδρας που δέχθηκαν τα χτυπήματα από το τσεκούρι του 45χρονου δράστη, ο οποίος εισέβαλε στα γραφεία της εφορίας "βρίσκονται στο χειρουργείο όπως είπε ο κ Γκανάτσιος και οι γιατροί κι όλο το νοσοκομείο κάνουν ότι είναι δυνατόν...". Η τέταρτη συνάδελφός τους που προσπάθησε πανικόβλητη να ξεφύγει από τον δράστη έπεσε στις σκάλες και σύμφωνα με τον πρόεδρο του νοσοκομείου έχει υποστεί διάστρεμα στην ποδοκνημική..." Στο πλάι το συγγενών βρίσκονται και ψυχολόγοι του νοσοκομείου.

Με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης επικοινώνησε πριν από λίγω ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο "η κατάσταση της υγείας του διασωλημένου άνδρα είναι πολύ σοβαρή. Η διασωληνωμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης". Από τον διοικητή της ΥΠΕ και τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης ενημερώθηκε ο υπουργός Οικονομικών κ Χρ Σταικούρας ο οποίος επικοινώνησε και με συγγενείς των τραυματιών.

"Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός και τι ηθελε ο δράστης" ανέφερε έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης. Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να αποφασίσει για αποχή των εφοριακών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους αύριο Παρασκευή. "Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε θέσει το θέμα της προστασίας των εργαζομένων. Είναι καιρός η υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα πρωτίστως για την ασφάλειά μας" ανέφερε.

Αστυνομική πηγή που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με το τσεκούρι (κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης) αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του. Το 2017 όπως ανέφερε η ίδια πηγή είχε απασχολήσει τιος αρχές όταν προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε δύο παρκόμετρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

Από ποια ώρα θα βρέχει σήμερα Τετάρτη στην Αττική

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκη Κεραμέως
Νίκη Κεραμέως: Προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία - Εκσυγχρονισμός της εκπαιδευτικής ύλης
Κεραμέως: Σε φάση υλοποίησης οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση
Νίκη Κεραμέως: Προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία - Εκσυγχρονισμός της εκπαιδευτικής ύλης
μπλοκα
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες της Λακωνίας - Αποκλεισμοί σε εθνικές οδούς
Η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου επισημαίνει ότι οι δράσεις τους είναι σύμφωνες με τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης στα Μάλγαρα στις 4...
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες της Λακωνίας - Αποκλεισμοί σε εθνικές οδούς
Αγροτικά μπλόκα
Μπλόκα αγροτών: Έρχεται 48ωρος αποκλεισμός στη χώρα - Ποιοι ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη
Η κινητοποίηση αναδεικνύει τη διαφαινόμενη δυσαρέσκεια των παραγωγών, που θεωρούν ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης.
Μπλόκα αγροτών: Έρχεται 48ωρος αποκλεισμός στη χώρα - Ποιοι ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη