Τα δύο βίντεο που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί «απελευθέρωσης κουκουλοφόρου από αστυνομικό»
Στα βίντεο αντίθετα καταγράφεται η προκλητική στάση των αστυνομικών της ΔΡΑΣΗΣ που επιτίθενται σε διαδηλωτές

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν δύο βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΕΑ) στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος υπαστυνόμου, όπου παρουσιάζεται να «απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου». Στα βίντεο αντίθετα αποτυπώνεται η άγρια καταστολή των δυνάμεων της αστυνομίας κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. 

Από τα βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «Law & Order» δεν προκύπτει ουδεμία χειροδικία σε βάρος των συναδέλφων του υπαστυνόμου, αντιθέτως εκείνος διενεργώντας το καθήκον του (αφού βρισκόταν εκεί εν υπηρεσία -κι όχι εκτός αυτής, όπως ανέφερε στην ανάρτησή της η ΣΕΦΕΕΑ- ως φρουρός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ) δέχθηκε χτύπημα από αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο οποίος επιχείρησε να επιτεθεί στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μεταξύ των ατόμων που επιχείρησαν οι αστυνομικοί να χτυπήσουν ήταν και ο 67χρονος συνταξιούχος έμπορος και μέλος του οργανωτικού γραφείου της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Γκόγκογλου. Αυτός ήταν, όπως φαίνεται, ο....«κουκουλοφόρος» που «γλίτωσε».

Στα βίντεο αντίθετα καταγράφεται η προκλητική στάση των αστυνομικών της ΔΡΑΣΗΣ.

Ταυτόχρονα ο ίδιος ο Άγγελος Γκόγκογλου ανέφερε στο «Kontra 24»: «Στήνουν μια σκευωρία με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη», ενώ κατήγγειλε αναίτια επίθεση στο μπλοκ του κόμματος, λέγοντας πως «εφευρέθηκε η ιστορία με τον αστυνομικό που απελευθέρωσε ''κουκουλοφόρο''». Ο ''κουκολοφόρος'' ήμουν εγώ», σημείωσε, δίνοντας λεπτομέρειες για το συμβάν που επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο.

«Ένα μηχανάκι με αστυνομικό ερχόταν κατά πάνω μου. Την τελευταία στιγμή με τράβηξε πίσω ο Πέτρος Γαλατσάτος που ήταν δίπλα μου και γλίτωσα. Ακολούθησαν σπρωξίματα. Διαμαρτυρήθηκα» είπε και πρόσθεσε πως οι αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν αδικαιολόγητα με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Με την εικόνα από το περιστατικό να παίζει στις οθόνες, ο κ. Γκόγκογλου σημείωσε πως «δεν υπήρχε κανένας κουκουλοφόρος εκεί», καταγγέλλοντας πως «στήθηκε μια ολόκληρη παραφιλολογία με ψεύδη και συκοφαντίες».

 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Προβληματισμός για το άνοιγμα των σχολείων

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική με ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Συρίγος: Ιστορικού χαρακτήρα η αναφορά μου στη Χούντα
Συρίγος: Ιστορικού χαρακτήρα η αναφορά μου στη Χούντα
«Μη πηγαίνουμε βόλτες στο Τατόι γιατί θα κατηγορηθούμε ως φιλοβασιλικοί» σημειώνει σκωπτικά σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος -...
Συρίγος: Ιστορικού χαρακτήρα η αναφορά μου στη Χούντα