«Οι αλήτες του Χρυσοχοΐδη χτύπησαν διαδήλωση χιλιάδων»
H προσωπική μαρτυρία του Νίκου Μπογιόπουλου για την καταστολή και την αστυνομική τρομοκρατία στο συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο για τις διαδηλώσεις

Την προσωπική του μαρτυρία για την καταστολή, την αστυνομική βία και αυθαιρεσία, στο συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο που στρέφεται κατά των διαδηλώσεων, την Πέμπτη, παραθέτει ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Στο σχόλιό του που δημοσιεύθηκε στον Ημεροδρόμο και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει «αλήτες του Χρυσοχοΐδη» τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχείρησαν να διαλύσουν -ανεπιτυχώς- τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, επιτιθέμες ταυτόχρονα στη δεύτερη συγκέντρωση που βρισκόταν σε εξέλιξη στο σημείο.

«Το σχέδιο να διαλυθεί το συλλαλητήριο για την υπεράσπιση στο δικαίωμα στη διαδήλωση δεν πέρασε. Οι χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα, την ώρα που το χουντο-νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις συζητιέται στη Βουλή, στέλνουν το μήνυμα τους: "Δεν θα περάσει η σιγή νεκροταφείου"», αναφέρει ο δημοσιογράφος και καταλήγει:

«Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο Σύνταγμα παρά το κυβερνητικό σχέδιο καταστολής, σε συνδυασμό πάντα με τους λεγόμενους γνωστούς – αγνώστους  στο ρόλο ή των χρήσιμων ηλιθίων ή των προβοκατόρων. Η τρομοκρατία δεν πέρασε. Η διαδήλωση ανασυγκροτήθηκε άμεσα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 μ.μ.»

Ολόκληρη η μαρτυρία του Νίκου Μπογιόπουλου:

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει», ακούγεται στη συγκέντρωση συνδικάτων, ομοσπονδιών και φορέων στο Σύνταγμα.

Η αστυνομία, έριξε χημικά στον κύριο όγκο της διαδήλωσης. «Δεν θα τους περάσει, παραμένουμε», φωνάζουν οι χιλιάδες διαδηλωτές. 

Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη και του Μητσοτάκη, από την οποία με βάση το νομοσχέδιο – έκτρωμα θα δίνεται… άδεια για τις διαδηλώσεις, έκανε αυτό που της είπαν. Εκτέλεσε πολιτικές εντολές. Χτύπησε μια διαδήλωση χιλιάδων. 

Το σχέδιο να διαλυθεί το συλλαλητήριο για την υπεράσπιση στο δικαίωμα στη διαδήλωση δεν πέρασε. 

Οι χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα, την ώρα που το χουντο-νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις συζητιέται στη Βουλή, στέλνουν το μήνυμα τους: «Δεν θα περάσει η σιγή νεκροταφείου». 

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο Σύνταγμα παρά το κυβερνητικό σχέδιο καταστολής, σε συνδυασμό πάντα με τους λεγόμενους γνωστούς – αγνώστους  στο ρόλο ή των χρήσιμων ηλιθίων ή των προβοκατόρων. 

Η τρομοκρατία δεν πέρασε. Η διαδήλωση ανασυγκροτήθηκε άμεσα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 μ.μ.

Δείτε ακόμα:

Βίντεο: Αστυνομικοί χτυπούν διαδηλωτές και πέφτουν με τις μηχανές σε μπλοκ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα